Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Proto se dává injekce, aby to nebolelo.
Prasak 03.09.2019 08:17
Prasak
Problém je ta samotná injekce, právě proto, že jde o zánět. Jak zabere, už je to dobrý, i když slint…
ApoCalypse 04.09.2019 15:22
ApoCalypse
Já jsem injekci do akutního zánětu nedostal, protože v tý době jsem zubaře neměl a tak jsem natvrdo…
Prasak 04.09.2019 16:56
Prasak
Bohužel, na debila zubaře můžeš natrefit i dneska, jistá Nováková, co působila na Národní třídě v Pr…
ApoCalypse 04.09.2019 17:21
ApoCalypse
S blbým zubařem máme taky zkušenosti. Shodou okolností moje manželka dostala zánět do zubu taky, asi… poslední
Prasak 04.09.2019 20:52
Prasak

Já jsem injekci do akutního zánětu nedostal, protože v tý době jsem zubaře neměl a tak jsem natvrdo ráno naklapal do čekárny vybraného zubaře a řekl mu o zánětu. Jelikož měl jen pár minut času, tak se podíval na zub, z nouze mi dal antibiotika a ty mi akutní zánět zlikvidovaly. Až po týdnu mě zubař vzal (zub vyčistil) a zůstal jsem u něj (a jak jsem za něj rád, fakt šikovnej).
Ty antibiotika zabraly trochu až po dvou dnech, do tý doby jsem skučel jak liška v železech. A aby toho nebylo málo, tak ty antibiotika byl pořádně silnej sajrajt - nechutenství, slabost, ani na ženskou jsem neměl chuť a to už něco znamená.

S blbým zubařem máme taky zkušenosti. Shodou okolností moje manželka dostala zánět do zubu taky, asi tak 4 měsíce po tom, co jsem ho měl já. Na netu jsem našel zubařku, která přijímala pacienty. No, později jsme zjistili, proč má "nábor". Protože od ní lidi odcházejí. Zánět manželce vyléčila poněkud ledabyle během pouhých dvou návštěv (já s tím zubem byl 4x) a i tak to potom pořád bolelo, když si manželka na bolest stěžovala, tak to zubařka bagatelizovala. Dotlačil jsem manželku k svýmu zubařovi a ten naznal, že opravdu ten zub nic moc, navíc našel i pár mezizubních kazů, co ta zubařka neviděla. Takže jeden zub dvakrát léčený a samozřejmě dvakrát placený.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru