Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dostal jsem od nádherné cizinky papírek.. a podělal jsem to. 1. ČÁST

Krásný den.. na to, co se mi v sobotu odpoledne stalo, nikdy nezapomenu.

Před týdnem k nám do Česka přijeli známí z Francie, a tak jsme jim chtěli ukázat, kde bydlíme, rodné město, okolí, Zlín a další zajímavá místa, což je úspěšně podařilo a tuto sobotu jsme je doprovodili až na letiště, abychom věděli, že v pořádku a bez problému Česko opustí.

Jelikož však odlítali brzo ráno a my měli celý den, tak jsme se jako vždycky já, ségra a rodiče prošli kolem těch nejznámějších míst v Praze, navštívili jsme hrad, Karlův Most, Václavák a takovou tu klasiku, když se po několika hodinách procházek v horkém počasí rodiče rozhodli, že se staví na kafe do Tchiba.. tak jsme vešli, rodiče a ségra si objednali, já si nedal nic, jenom jsem usedl na židli a projížděl novinky na sociálních sítích.. A asi po 20 minutách do kavárny vešly 2 holky, jedna krásná, která mě zaujala na první pohled a její kamarádka, na první pohled cizinky - a taky, že ano. Posléze jsem zjistil, že dotyčná (a tudíž nejspíš i její kamarádka) je Finka.

Bral jsem je jako normální holky, sice jako každý kluk jsem po nich pokukoval, přesněji řečeno po té jedné, ale nepřidával jsem tomu nijak velkou váhu.. a pak jsem si všiml, že ony po mě pokukovaly taky. Asi po dalších 5 minutách, co ony stály ve frontě, jsem se bavil s rodinou, občas po holkách kouknul a zkrátka se nic moc zajímavého nedělo, jenomže potom... potom se stalo něco, co by mě ani ve snu nenapadlo a co si budu do konce života připomínat a vyčítat.

Holky se daly k odchodu, jenomže ještě předtím, než zcela vyšly, se ta hezčí otočila a jakmile jsem viděl, že jde rovně, potom zahýbá kolem sloupu do řady, kde byly stolečky a kde jsme seděli..bylo mi jasné, že půjde ke mně. Prošla kolem mě a položila před mou osobu na stůl papírek se svým Snapchatem a Instagramem, přičemž co nejpřirozeněji vyšla z kavárny pryč a jelikož jsme seděli za sklem/výlohou, tak jsem čekal až bude procházet, abych se na ni usmál.. udělal jsem to.

Po dalších 40 minutách jsme skončili pro změnu v Mekáči kvůli záchodu, kde jsem se rozhodl té nadhérné slečně napsat. Ona se omluvila, že má nějaké problémy s Wifi a že bude online až večer, no od té doby jsem na ni nemohl přestat myslet. Na ty oči, vlasy a úsměv.. večer jsem jí napsal. Zjistil jsem, že jsem ji zaujal hned po příchodu do kavárny a že se svěřila své kamarádce, že mi ten papírek musí napsat, že kdyby odešla aniž by to udělala, litovala by.. to mě neskutečně potěšilo, jelikož jsem introvert bez kamarádů a bez kamarádek, odpad mužské rasy a společnosti, a tohle se stát zrovna mi.. to bylo prostě geniální. Vypadalo to, že jsme si padli do oka osudem, že to takhle bylo vypočítané na moment přesně.. ale já to neskutečným způsobem podělal. Udělal jsem chybu, která mě stála kamarádství, možná i vztah.. a teď poslouchejte, co se stalo. Já vůl, já idiot jí zničehonic napsal, že je tou nejkrásnější dívkou, jakou jsem ve svém životě viděl, že po jejím spatření slunce začalo zářit a mé srdce rozteklo - ano, přesně tohle z mé hlavy vylezlo.. a ona odpověděla jen: "Bruh...." což mě zaskočilo. Čekal jsem, že ona se do mě asi zamilovala taky, jinak by mi ten papírek nedávala, že mi napíše, že by mě chtěla někdy vidět... ale ona to nečekala. Já myslel, že to dopadne úplně jinak, a místo toho jsem té nebohé Fince napsal, že je tou nejkrásnější, kterou jsem kdy viděl.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Viděl jsi seriál How I met your mother, první seznámení Teda s Robin ? :-)
Araneus84 23.10.2019 10:27
Araneus84
chapes rozdiel medzi vymyslenym serialom a realitou?
fallon 23.10.2019 14:05
fallon
Rozdíl situace v tom vymyšleném seriálu a zde popisovanou realitou je tedy podle tebe v čem přesně ?…
Araneus84 29.10.2019 10:09
Araneus84
vobec v nicom, ak teda podla teba zivot funguje ako americky serial v TV. pre vyriesenie problemov s…
fallon 29.10.2019 13:40
fallon
Ah tak, takže zásadní rozdíl je v tom, že jednu "radu" dává scénárista úspěšného seriálu parafrázují… nový
Araneus84 30.10.2019 09:38
Araneus84
V seriálu by se ta krásná cizinka najednou objevila přímo ve Zlíně,pak by se hrozně zamilovali,asi 1… nový
Karel04 30.10.2019 10:24
Karel04
netusim o com pises, ale ak svoje vztahy riesis podla americkych serialov tak mi ta je uprimne luto. nový
fallon 30.10.2019 12:23
fallon
Pořád jsem nějak nezaznamenal rozdíl mezi "řízením vztahů" podle: a) amerických seriálů b) anonymů z… nový
Araneus84 31.10.2019 11:11
Araneus84
A proč by sněhulák na pláži nebyla realita?:-D poslední
Karel04 31.10.2019 11:22
Karel04
Dám ti takovou radu do budoucna. Nikdy netlač moc na pilu. Nesmíš hned začít takhle uhánět osobu, kt… nový
Dixus 30.10.2019 12:36
Dixus

vobec v nicom, ak teda podla teba zivot funguje ako americky serial v TV. pre vyriesenie problemov s nedostatkom penazi odporucam naucne programy ako napr. breaking bad, narcos atd. , ak si vedec, resp. ak chces vymysliet cestovanie casom tak napr. star trek, urcite to tak bude fungovat ako v serialoch.

Ah tak, takže zásadní rozdíl je v tom, že jednu "radu" dává scénárista úspěšného seriálu parafrázujícího mezilidské vztahy a druhou "radu" dává anonym na internetovém fóru, který klidně může žít s ještě matkou a holku vidí jen když si pustí porno nebo jde nakoupit rohlíky do sámošky.
Zatímco ta první "rada" nemá s realitou nic společného, tak ta druhá "rada" je "ze života" prostě proto, že ji zaručeně napsal někdo jiný než v životě úspěšný člověk a už vůbec ne scénárista.
Už to chápu.

V seriálu by se ta krásná cizinka najednou objevila přímo ve Zlíně,pak by se hrozně zamilovali,asi 10x rozešli a nakonec vzali,ale to až tak ve 150.díle,aby to mělo nějaký hodně romantický i dramatický děj.A taky by se honem naučila česky.Bydleli by v malé chaloupce na samotě a měli plno dětí.Až by děti vyrostly,natočilo by se další pokračování toho seriálu.:-)

Pořád jsem nějak nezaznamenal rozdíl mezi "řízením vztahů" podle:
a) amerických seriálů
b) anonymů z internetových fór

Já v tom nějak rozdíl nevidím nebo mi uniká. Ty v tom asi nějaký zásadní rozdíl vidíš. U obou možností bych si troufal tvrdit, že s realitou mají asi tolik společného jako sněhulák na pláži.

Dám ti takovou radu do budoucna. Nikdy netlač moc na pilu. Nesmíš hned začít takhle uhánět osobu, kterou vůbec neznáš a jediné,co víš, je,že se ti fyzicky líbí. Pravděpodobně jsi ji odradil svým přehnaným nadšením a začal jsi být otravný. Spousta holek má rádo spíš klidnější a záhadnější kluky se zdravým sebevědomím. Měl jsi jí prostě jen napsat nějaké normální věci typu, jak se má, odkud je, co dělá v Čr, jak dlouho tady ještě bude atd. Rozhodně jsi neměl hned psát takové blbiny jakože je nejkrásnější holka na světe atd....zní to dost lacině až trapně a na většinu holek tohle ani neplatí jako balící hláška. Uvědom si, že když tě hned od začátku ta holka bude mít omotaného kolem prstu, tak ji začneš hodně brzo nudit. Musíš mít taky nějakou hrdost a úroveň a né se hned z toho zbláznit, že o tebe někdo projevil zájem. Mohl jsi jí napsat, že ti to zalichotilo a že se ti to nikdy nestalo, ale pak už jsi ji měl prostě jen pozvat na kafe a rozvíjet konverzaci o normálních věcech.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...