Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám lustr či nějaké osvětlení do pracovny

Dobrý den, hledám nějaký kvalitní lustr do mé pracovny, kterou si zařizuji, je to celkem velký obdelníkový prostor cca 7x3 metry a je pro mě důležité, aby to světlo pokrylo úplně celý pokoj - mám strach právě kvůli tomu obdelníkovému tvaru, aby jedna část nebyla moc tmavá, či oba kraje...
Díval jsem se sem odstraněn odkaz (Kurt) , kde mají opravdu velký výběr, ale radši než plácnout naslepo se ptám. Nebráním se ani nějakému extravagantnímu stylu, přecejen pracovna je zařízená velmi moderně. Mockrát děkuji za každou radu.

Inzerci si zde můžete zaplatit. (Kurt)

Předmět Autor Datum
Jde o to co budeš v pracovně dělat. Do prostředka dát jakýkoliv lustr a hlavně si osvětlit pracovní…
nerady 19.12.2019 18:30
nerady
Předpokládám, že mu šlo o tu reklamu a už nedorazí. Osobně bych centrální světlo nepoužíval, spíše b… nový
Kurt 19.12.2019 18:36
Kurt
Kurte pracovna s 21 m2 je "ratejna", tam se pomalu dají hrát kuželky a asi nějaké celkové osvětlení… poslední
nerady 19.12.2019 18:53
nerady

Jde o to co budeš v pracovně dělat. Do prostředka dát jakýkoliv lustr a hlavně si osvětlit pracovní plochu s ohledem na to co budeš provádět. Jiné je osvětlení při práci s počítačem a jiné při jiných činnostech.

Kurte pracovna s 21 m2 je "ratejna", tam se pomalu dají hrát kuželky a asi nějaké celkové osvětlení bude potřeba. Zda to bude po obvodu nebo ve středu je asi jedno. Vycházel jsem s jeho poznámky o lustru. Pokud to bylo jenom reklamní kalení vody tak je to stejně jedno. Nemůže ale tvrdit, že se mu nesnažíme poradit:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru