Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký antiperspirant nebo deodorant?

Sice máš jeden "lajk", ale napsal jsi totální blbost! občas to tady čtu a jindy mi nepřijde, že bys psal nesmysly..

Jistě že se člověk musí potit, to je životní nezbytnost, díky za přednášku, ale jednu věc jsi "trochu" nedomyslel:

Při nanesení antiperspirantu do podpaží nebo třeba ještě na plosky nohou ti na vypocení i se všemi jeho funkcemi pořád zbyde dost velká plocha těla ažaž. Sice jsou na zbytku těla potní žlázky řidší než v podpaží, ale opravdu jich zbyde víc než dost. Z volné kůže se pot průběžně odpařuje, nesmrdí a kolikrát není vidět kolik se ho vypotí. A ostatně ani ten antiperspirant nevypne to pocení na natřeném místě na nulu, jen ho utlumí.

Deodorant zápach nepotlačuje, jen to přebije svou vůní (na to je lepší toaletní voda), a nevyřeší mokrý koláče na košili.

I při jánevimjak zdravým jídelníčku se ve věku časné dospělosti začne hlavně postupně prosazovat "dospělej" pach z podpaží (a ehm, mezi nohama, taky to tu už někdo řešil) a tomu se dá asi zabránit leda včasnou kastrací! ;-) (na to už je stejně pozdě, tazatel je asi na střední a dobře ví, že jako malý dítě ani ve srovnatelných situacích prostě takhle cítit nebyl, i když předpokládám, že jídelníček má skoro stejný - ta změna přišla postupně s hormonama, ne s nějakou změnou stravy)

Osobně doporučuju pár produktů očuchat osobně a zkusit i toaletní vodu - v drogerii maj testery

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny