Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pohybové lázně

Prosím Vás chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s lázněmi po endoprotéze kyčle.Spíš jaké jsou nejlepší nebo v kterých jste byly spokojeni.Předem děkuji za názory .

Předmět Autor Datum
Ono je to jedno, všude už jsou arabové. Některé lázně už i vlastní. Např. v Jáchymově se kvůli nim,… nový
nerady 15.01.2020 22:11
nerady
Na problémy pohybového ústrojí jsou Jánské lázně. Hlavně a jedině tam jde o tu vodu, ve které se kou… nový
Kyncl 16.01.2020 10:22
Kyncl
Loni jsem dostal diplom a voucher na útratu za 800Kč za patnácté láznění v Jáchymově. Byl jsem už v… poslední
Yarda 16.01.2020 12:26
Yarda

Ono je to jedno, všude už jsou arabové. Některé lázně už i vlastní. Např. v Jáchymově se kvůli nim, čeká na výtah i 15 minut. Snaž se tedy jít do nějakých menších lázní, které nejsou "světoznámé". Dále záleží zda ti bude vyhovovat spolunocležník na pokoji (může chrápat, smrdět, blbě kecat atd.).

Na problémy pohybového ústrojí jsou Jánské lázně. Hlavně a jedině tam jde o tu vodu, ve které se koupeš. I když ti ji předepíší třeba jenom třikrát týdně, choď tam denně. Za bakšiš se tam vždycky dostaneš. Kvůli té vodě ty lázně vůbec existují, to ostatní je jenom taková omáčka okolo.

Loni jsem dostal diplom a voucher na útratu za 800Kč za patnácté láznění v Jáchymově. Byl jsem už v několika lázních, většinou na wellness, všude se mi líbilo (až na jedny, raději nebudu psát jaké, aby mi to někdo nespočítal, třeba už se tam ani nelázní), ale vždycky jsem si říkal, že v Jáchymově je to lepší. Samotné město nic moc, ale lze se pohodlně dostat linkovým busem do Ostrova nebo i do Karlových varů. A příroda vůkol je parádní.
Loni v listopadu co jsem se tam zrovna láznil jsem snad na žádného Araba nenarazil.
:beer:

EDIT:
Do Jáchymova jezdí z Prahy přímý autobus, z Florence odjíždí v 8.00. Tedy loni ještě jezdil, pokud ho mezitím nezrušili.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru