Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vybrat brigádu? Vaše zkušenosti?

Poradil bych zhluboka dychat, uklidnit se a proste to zkusit. Kdyz nevyjde prvni pokus, zkusit to jinde, vsak nejde o zivot. Bude muset absolvovat nejake to podpisovani smlouvy, takze nezapomen si vzit obcanku, podle situace muze predchazet nejaky pohovor, zda mas nejake predpoklady ci ne.

(jsou jine pozadavky na kopace a jine na knihovnika - jeden musi mit svaly, druhy musi umet cist - jako novy brigadnik nejspis nesezenes odpovednou a slozitou praci, to si malokdo riskne na takove misto dat neznamou osobu "z ulice", kdyz se osvedcis, muzes v nekterych oborech pomerne rychle jit pekny kus nahoru a casem tam nastoupit na plny uvazek na lepsi pozici, ale ze zacatku asi budes proste pomocnik pomocnika a pracovni sila na nejnizsi urovni )

Pokud by sel nekam, kde bys delal s jidlem, tak pak ti reknou jaka potvrzeni od dokrora musis mit.

Ja bych jednak projel nabidku brigad a hledal, co se mi libi (a ziskal trochu prehled o aktualnich platech), jedna si nasel firmy, pro ktere bych chtel delat (podle oboru) a zasel se tam zeptat (nebo aspon napsal), jestli by se tam nejaka ta brigada nenasla - oni ji nemusi mit vypsanou, ale kdyz se nabidne, tak treba si reknou, ze na par tydnu by se nekdo nakonec i siknul a muzou te vzit i tak.

I pokud najdes brigadu v oboru, tak pocitej spis s tim, ze jednak se budes ucit jak presne to delaji tam, kde te vzali a nejake rozsirovani obzoru bude spis nahodny vedlejsi efekt, pokud vubec, druhak ze to nijak extra placene nebude - dnes kazdy druhy zkousi psat clanky a chtit si vyzkouset design je sice hezke (a rozsirene), ale neni to zadna kvalifikace.

Jak jsem to mel ja je uz nepodstatne, podminky se davno zmenily i od chvile, kdy si prvni brigadu hledaly me deti :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny