Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koktam...

Bulshit.
Tady ty některé příspěvky co se tu objevují hlavně:
"Pohadala jsem se s mámou", "přítel me podvádí", "jsem hloupá", "musím se smířit", "jsem úplně na dně..." navíc pod proxy adresou jsou jen výmysly buď nemocného jedince, nebo nudících se školáků.

Od základní školy jsem měl vždy dvě kamarádky na jednoho kamaráda (má to své vyhody s holkama se všude dostaneš, máš si kde sednout, ožereš se zadarmo jak car, +18 ), jejich klabosení a myšlení znám za tu dobu docela slušně na to, abych věděl že normální holka nebo ženská nikdy nepůjde řešit své problémy (příspěvky) které se tu sem tam vyskytují první někam na net.
Normální ženská toto řeší nejdřív s jinou kamarádkou, spolupracovnící, s matkou, ale určitě nepůjde prvně utikat na net, to samé když se s nikým rozjede, tak určitě jako první nepůjde psat na internet cizim lidem. Kluci toto řeší obdobně (pak to skončí u piva)
Podle některých výrazu (nebo tri teček "..." za každou větou ) jde vidět že to píše i jedna a tatáž osoba, které bud chybí rodinná tendres / něha a pochopení nebo se nudí.

ikdybych udělal maturitu, jestli mi k něčemu vůbec bude, když nedokážu normálně mluvit.

To jsi začal koktat kdy, před týdnem že ten stres máš až teď ? To jsi ve třídě nový že spolužáci zjistili že zadrháváš a začali se ti smát až teď po 3 rocích ?
Bratranec koktal od malička, vzpomínám si že jezdil do Kyjova na Hodonínsku do nemocnice k doktorovi kvůli různým cvičením, kde se měl učit opakovat některé věty, slova které začínali na P, T, K a podobně, cvičením a tím že člověk mluví pomalu se dá normálně mluvit určitě, protože od 15 už nezakoktal nebo jen občas.

Když ti to dělá takový problém tak pozpevuj, když zpíváš tak určitě nekoktáš.
Kdyz svuj problém ucitelce (i kdyz by tvuj problém uz dávno pochopila) vysvětlíš tak určitě najde nějaké řešení. Také tím opadne část stresu, který ta učitelka dává tudíž i nebudeš tolik zadrhávat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny