Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zachráníme dvouletýho klučinu?

Shodou okolností mám dnes narozeniny, trochu před Maxikem, ale nevím jestli mi něco po dnešním večeru zbude.

Tato léčba je však velmi nákladná a schválená pouze v USA, stojí 2 000 000 euro / příkladem je Belgie, kde sbírka trvala jen pár dnů.

Pomoc mi problém nedělá (i když přispívám převážně na přírodu a zvířata, ledních medvědů a psů, pelikánů i jiných opeřenců po nehodách takových lodí, protože mi slza vyhrkla když jsem viděl co se tam děje, a protože jim nikdo nepomůže), ale na tyto až komerční "přečti si, zaplakej, a zaplať", na ty jsem nikdy nereagoval. Kdyby to alespoň vypadalo jinak jak spam od seznamu.
Dětem co potřebují pomoc jsou spousty, takle by člověk mohl chodit s šekovou knížkou třeba po pražské detské Onkologii do nekonečna, to bych radeji přispěl na výzkum nebo zařízení které by léčbu umožnilo v Cr a zachránilo těchto jedinců, Maxíků víc. (proč se skládat pokaždé na pivo když můžeš postavit pivovar)

Obdivuji odhodnalost rodičů a nemyslím že dokážu ani na moment pocítit to co oni žijí každý den, Maxíkovy to nepřeji a doufam ze na narozeniny behem symptomatické léčby dostane vylet do USA.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny