Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Coronavirus - boj s ním, zásoby, jak přežít ?

Cili zasoby rozhodne ano vzdy, s nejakou podobnou situaci na krku zasoby rozhodne navysit, ale zase pricetne, tedy to, co jsi schopen spotrebovat driv, nez se to zkazi.

Voda - ve meste clovek moc nenadela, nejaka zasoba samozrejme taky (ale spis jen pro preklenuti docasneho vypadku a nebo pred planovanym/ocekavanym velkym vypadkem napustit vse, co se da - a pak zasoby setrit a pocitat s tim, ze to stejne mozna nevystaci, nebo naopak prijde vnivec).

Co se zbrani tyce, statu se neubranis a vetsimu gangu sam taky ne, co neumis pouzivat ti zas tak moc nepomuze a v nasich podminkach (pokud nejsi nekde na salasi s hvozdem za humny) to nejspis neni problem aktualni - bud mas a ovladas, pak nepotrebujes zbrojit, nebo ne a pak mas problem jineho razeni. Improvizovanych zbrani je vsude plno, co je dulezitejsi je schopnost a hlavne ochota se branit. Pokud pri prekvapeni ztuhnes, tak ti nepomuze ani stribrny sestiranak Old Shatherhanda, protoze nevytasis. Pokud nejsi ochoten bojovat a pripadne i zabit, tak ti nepomuze taky, protoze nezmacknes spoust. Pokud jsi ochoten se rvat do posledniho dechu, kuchynak je na kratkou vzdalenost prakticky stejne smrtici a nohou od zidle ci kladivem u na bylo umlaceno vic lidi, nez soukromymi qery. V pripade postapoi dobre vztahy s okolim muzou byt radove dulezitejsi nez bouchacka.

Zakladni leciva bys mel mit stejne vzdy, ted konkretne se muzou hodit veci na boj s horeckou, chripkou a tak, abys zmirnil prubeh.

Co je dulezite (sice porad, ale obzvlast ted) je hygiena, myti rukou - a ted taky se pokud mozno vyhybat davum a cizim lidem - kdyz se nenakazis je to lepsi, nez kdyz mas leky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny