Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Psychické týranie od matkynho priateľa

Zdravím, mám 25 rokov, a mám veľký problém s matkyním priateľom. Matka je s ním cca 2 - 3 roky, ale od prvého stretnutia sa neznášame. On je totižto Rakúšan (z Viedne). Matka sa dokonca presťahovala k nemu, a teraz keď je ten hlúpi koronavírus, musím bývať s nimi (žiaľbohu). Problém je to, že ma neustále od prvého stretnutia psychicky týra, útočí na mňa, nadáva mi do idiotov a podvodníkov, raz padlo slovo že som ko...t, nadáva mi za všetko čo spravím zle, včera to vyústilo do ostrej hádky, s tým že som mu vynadal do Hajzlov a skončilo to vzájomnou ignoráciou. Matke to je jedno, ona sa ho zastáva, je na jeho strane. Úplne ju zmanipuloval. Nemôžem sa s ňou o tom ani porozprávať. Furt mi ten človek robí naprieky a zle.
Od kedy je matka s ním tak sa úplne zmenila. Pred tým sa mi venovala, trávili sme spolu viac času. Aj sme napríklad chodili spolu na dovolenky, na vílety atď. Teraz býva sním vo Viedni a pracuje u neho. On deti žiaľ nemá. Mám otca a plánujem sa presťahovať k nemu, len sú zavreté hranice a uviazol som v Rakúsku. Otec sa mi naopak venuje a stará sa o mňa. Súrodencov nemám, som jedináčik. Priateľku taktiež nemám, žiadna ma žiaľ nechce. Taktiež nemám peniaze na podnájom a ani na vlastné bývanie. Už uvažujem občas aj nad samovraždou lebo sa veľmi trápim kôli tomu. Prosím poraďte mi čo mám robiť, som zúfalý.

Předmět Autor Datum
Najdi si práci a za vydělané peníze se postav na vlastní nohy = vlastní bydlení.
Prasak 20.03.2020 23:00
Prasak
Ty máš najmenej dva problémy - trollizmus a retardáciu. Snaž sa vyriešiť tie. Ty nie si rakúšan, tak… poslední
ok 21.03.2020 02:56
ok

Ty máš najmenej dva problémy - trollizmus a retardáciu. Snaž sa vyriešiť tie. Ty nie si rakúšan, takže sa domov môžeš vrátiť hocikedy (chudák otec). V 25-tich rokoch je iste veľmi dôležité, že sa otec o teba stará - vymieňa ti plienky? Bývaš v Rakúsku niekoľko rokov a koronavírus je tomu na vine? Samovražda by síce niektoré tvoje problémy vyriešila, to ale robiť nemusíš, raz ťa aj tak niekto zabije za gramatiku. Ženy ťa nechcú? Hľadaj ďalej, asi si narazil len na tie rozumnejšie. Inak ten rakúšan má moje sympatie, lebo vie priamo a trefne odhadnúť a pomenovať charakter niektorých ľudí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru