Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ztráta přítelkyně

Dobrý den,
před pár dny jsem ztratil přítelkyni a potřeboval bych radu od zkušenějších.

Celkově ten příběh byl takový kostrbatý. Měla od silvestra mononukleózu a nemohla nikam ven, ani s kamarády, nic. pak přišla karanténa a hrálo jí to do karet skrz individuální plán do školy. Jelikož pracuju v obchodě brigádně, tak jsme se domluvili, že by bylo lepší, abychom zůstali každej sám doma, což jsem chápal. Zhruba 20. března se mi zdála při psaní protivná, tak jsem se zeptal co se děje a pak už to klasické ženské že si musíme promluvit. Říkala mi, že byla plně rozhodnutá, že se se mnou rozejde ale nakonec to bude pauza. Ten den jsem tam přišel za záminkou si vzít pár potřebných věci ale přišel jsem si s ní promluvit. Přišel jsem kolem 20 hod po práci a tam mi oznámila, že už to tak neklape, že jí nedávám tolik pozornosti ale že mě miluje ale neví, jak se rozhonout. Já celej na nervy celou noc nespal a třepal se. spal jsem u ní, jelikož jsme to řešili hodně dlouho a celou noc se tulila jak kdyby se nic nedělo. Vím, že se to dělat nemá ale nahlídl jsem do telefonu a viděl jsem, že si píše s nějakým chlapem, se kterým v období karantény byla několikrát venku a dal jí i pusu, přitom mi říkala, že je unavená a chodí jen do lékárny. před pár dny jsme skončili úplně a jel jsem si pro věci. Jak jsem se s ní bavil, ptal jsem se jí ptal, jestli mi nechce něco říct před tím, než si začnu balit, tak že prý ne. potom jsem jí říkal, že je mi to všechno líto a kdybych mohl, tak bych to vrátil (další "obměkčovací" řeči okolo), kdy se rozbrečela tak, že nebyla schopná ani odpovědět. řekla mi, že celé dva roky trpěla a už to nechce zažít znovu ale navždy budu v jejím srdci. to mě celkem zarazilo, protože tak špatný to být nemohlo.. Ano, dělal jsem kraviny ale toto?.. důvod rozchodu byl, že jsem si jí prý už tolik nevšímal, že jsem k ní byl hrubý a že jsem o sebe tolik nepečoval. Prožil jsem s ní krásné dva roky, kdy jsme spolu byli v Paříži, u rodiny na slovensku nemluvě o malých pozornostech ve formě šperků, čokoládek, kytiček,.. Nekupoval jsem si její lásku, byla skromná, ale třeba byla naštvaná, když jsem měl narozeniny, dostal jsem od ní 3d tiskárnu a věnoval jsem se té tiskárně místo toho, abych jí projevil vděk za ni.. Neměla žádné koníčky a skoro nic ji nebavilo. Kamarádi mi třeba říkají různé názory. někdo říká, že jsem jí dával 80% a ona mě vyměnila za těch 20% a ještě se ke mně vrátí, druhý názor je, že si po nějaké době uvědomí o co přišla, třetí že se na ni mám vyprdnout a "salašit" se jinde jak jen to jde a tak. Ona oslaví 18 narozeniny tak za půl roku a mně je 22. Ten, se kterým si píše a dal jí pusu tomu je 30.. rád bych se zeptal na názor nezainteresované strany. Kdyby bylo potřeba doplnit nějaké info, tak ho doplním. Všem děkuji za přečtení a radu od zkušenějších.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zenska vidi chlapa jako penezenku, city si chce vylejvat u novorozene nebo nove kabelky nez u chlapa… nový
Sempron 20.04.2020 11:36
Sempron
No teď ven moc nechodím. Chodím obden do práce na 14 hodin :D A skrz karanténu se moc lidi ani sezna… nový
lipton 20.04.2020 19:55
lipton
To je naopak blbá rada. S takovou najdeš akorát zlatokopku, která ráda přesedlá na někoho s větším b… nový
Prasak 20.04.2020 22:11
Prasak
Nikdo nepíše at chodí jezdit ven s buggati a řve jak strašně je sám, prostě at si někoho najde načis… nový
Sempron 21.04.2020 07:15
Sempron
To je knížecí rada, fakt jo. To si jako někdo hledá protějšek, co mu nesedí? S tou zodpovědností nao… nový
Prasak 21.04.2020 22:10
Prasak
Souhlasím. Aspoň takhle vyfiltruje zlatokopky. nový
Al Capone 21.04.2020 13:46
Al Capone
...učím se v Autocadu... Tak to ti fandím. Pokud jsi na to ještě nenarazil, docela dobré jsou tyhle… nový
Yarda 21.04.2020 08:12
Yarda
Mám kamaráda, který s autocadem pracuje už X let a i tyto stránky používám. No to bych klidně zkusil… poslední
lipton 21.04.2020 22:49
lipton

Zenska vidi chlapa jako penezenku, city si chce vylejvat u novorozene nebo nove kabelky nez u chlapa:-) Chodis vubec ven? Tam tech holek je, vis otom ze zapradavna to fungovalo tak, ze muz dospel a prvni obstaral dobre bydlo coz trvalo nejakej patek v dnesni dobe si to predstav jako penezenku, a pak az si zakladal rodinu?
Proto je bezne ze zenska hleda starsi protoze ten snad neco uz ma, tak nebrec a jdi obstaravat dobre bydlo,kdyz ti tak strasne jde o ten dlouhodoby vztah :-)

No teď ven moc nechodím. Chodím obden do práce na 14 hodin :D A skrz karanténu se moc lidi ani seznamovat nechtějí nebo alespoň mě nenapadá kde. Neboj, už na sobě pracuju ve všech možných ohledech. O prázdninách plánuju koupit svoje první fáro, učím se v Autocadu, chodím cvičit atd. Už jsem si prošel brečícím obdobím. Každopádně rada dobrá. Děkuji (y) :)

To je naopak blbá rada. S takovou najdeš akorát zlatokopku, která ráda přesedlá na někoho s větším barákem.
Tvůj problém je v tom, že jsi chodil s mladou, nevyzrálou holčinou. Neboj, běhá jich dost po světě, ale lákat nějakou na bydlení? Naopak je možná lepší, když máte oba do začátku holou prdel a tím pádem stejný přínos do vztahu a společnýho života. To si pak můžete být navzájem jisti, že s tím druhým nejste jen kvůli penězům.

To je knížecí rada, fakt jo. To si jako někdo hledá protějšek, co mu nesedí?
S tou zodpovědností naopak čekám, že ji najdu u toho protějšku, pokud ji samozřejmě sám nabízí.
Až si nějakou najdeš, tak dej vědět, pak možná budeš způsobilý dávat moudra. Jo, taky by bylo dobrý, kdybys s ní alespoň deset let vydržel.

...učím se v Autocadu...

Tak to ti fandím. Pokud jsi na to ještě nenarazil, docela dobré jsou tyhle stránky:
https://www.cadforum.cz/cadforum/
A ať nedopadneš jako tenhle šmudla:
https://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=959&t=1208415

Co takhle zalítat ve větroni, zaskákat padákem, ať máš jednou na co vzpomínat a jak zahájit konverzaci s nějakou dívenkou?
https://www.aeroweb.cz/firmy/letecke-skoly#?ID_Zamereni=5
:beer:

Mám kamaráda, který s autocadem pracuje už X let a i tyto stránky používám.
No to bych klidně zkusil ale
1. nemám moc času, protože když jsem jeden den 13-14 hodin v práci, tak druhý den jsem skoro mrtvola :D
2. v JMK jsem se díval a vyškov je relativně z ruky. chtělo by to něco blíže Brna (neviděl jsem tam nic)
3. nevím, jak je na tom létání ve větroni a karanténa.
každopádně zahájit konverzaci umím ale ne nějak jak profík :D přece jenom jsem spíše introvertní typ a hlavně mi připadá, že se skoro žádná nechce ani bavit a nebo je zadaná a v karanténě nikam jít nemůžu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru