Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak najít sám sebe?

Zdravím.

Něco o mě:
Pocházím z nefunkční rodiny, vyrůstal jsem s prarodiči, celý život jsem žil podle nich. Neměl jsem na výběr se nikdy rozhodnout podle svého. Jsou majetní a zakládají si na vzdělání, takže jsem neměl ani na výběr a musel na gympl, po škole hned domů se učit, nikdy jsem nemohl ven za kamarády, žádné hry na pc, jenom číst a učit se. Nakonec to skončilo tak že studuji předposlední ročník Managementu.

Můj problém:
V životě jsem neměl pořádnou práci nebo brigádu protože jsem měl všechno pod nosem. Myšlenky o mé budoucnosti jsou nejasné jelikož studuji obecný obor k ničemu a praktické zkušenosti vůbec nemám. To je výsledek jejich manipulování. Já tohle nikdy nechtěl, chtěl jsem být vojákem, tatérem, zpěvákem....tolik by mě toho bavilo ale nikdy jsem si nic nevyzkoušel protože jsem musel sedět zavřený doma.

Jak mám najít sám sebe? Jak mám vědět co budu dělat v životě když jsem si nic nevyzkoušel? Co když mě nebude bavit sedět v kanceláři? To jsou sny rodiny. Já chci něco jiného, sám nevím co protože znám svět jenom z filmů a seriálů, chci mít nevšední, zajímavou práci, ale co když to není pro mě?

Jak teda najít tu správnou cestu? Mám pocit že už je pozdě dělat nějaké rozhodnutí když za mě vše už bylo rozhodnuto.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zkus psát pohádky, protože vymýšlení ti očividně jde. nový
Prasak 04.04.2020 18:16
Prasak
Prosba z nicku splněna nový
Jan Fiala 04.04.2020 22:31
Jan Fiala
Netřeba se hledat. Poslouchej dál a udělej si další dvě školy. Život si tě najde sám. Žij zdravě, ab… poslední
Kiksfix 05.04.2020 15:33
Kiksfix

Netřeba se hledat. Poslouchej dál a udělej si další dvě školy. Život si tě najde sám. Žij zdravě, abys prarodiče přežil. Nemá každý štěstí na takové prarodiče a někdy ani na rodiče.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru