Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Autoškola - Bojím se první jízdy

Ahoj.

Jde o to, že jsem na konci května začal dělat autoškolu, přičemž jsem se v následujících 4 týdnech dostavil na tříhodinovku teorie. Tu jsem odchodil, a teď mají přijít jízdy. Bohužel v systému nic napsané není, jen vidím nabídku jednotlivých lektorů. Netuším, jakého si vybrat nebo jestli můžu dále čekat, páč jsem chtěl řidičák dokončit do konce prázdnin.

Proto mě zajímá, jak vypadaly vaše první jízdy, po jaké době jste se jí zúčastnili a jak jste si naplánovali ty zbývající? Báli jste se, případně jak jste si to zařizovali? Já tam asi zavolám, jen abych se ujistil, že si ze všech lektorů mohu vybrat kohokoliv a pokud mi nebude vyhovovat, tak ho vyměním za jiného - možná proto mám tu možnost volby, jinak by mi tam už někoho hned přidělili (takže to asi opravdu nechávají na mně skrze volnou ruku). Je podle vás lepší jako instruktor žena či muž? Mně je 17 let, nikdy jsem za volantem neseděl a bojím se, že až na tu první jízdu dorazím, mě dotyčný/á hned vytáhne do provozu, žádné parkoviště, rozjezdy, vysvětlování jednotlivých funkcí.. nic.

Co byste mi doporučili na začátek? Je lepší se více ptát, nebo zkoušet sám od sebe zapojit selský rozum? A jaká je vaše nejlepší zkušenost, případně jak celý kurz probíhal u vás? A v kolika letech? Já odchodil teda těch 10 hodin teorie včetně zdravovědy a ve volném čase zkouším i online testy přímo z webových stránek Ministerstva dopravy ČR, abych bych co nejlépe připraven.

Díky za všechny Vaše příhody, zážitky, rady, tipy a komentáře!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny