Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zjištění,zda už jsem měl koronavir

Flegu, ty jsi totiž bezbřehý optimista. Věříš, že lidem, kteří rozhodují jde o lidi. Věříš, že informace, které pustí mezi sprostý lid jsou úplné a pravdivé.

Testy, které SK nakoupilo jsou levné dotované testy určené pro rozvojové země. Předpokládám, že tytéž testy budou chtít použít i u nás. Možná ty chudé rozvojové krajiny ty testy nepotřebují nebo že by je nechtěly? Co pak s těmi testy? Přece je nezničíš, když je můžeš udat jinde. Tak přesvědčíš přes lobisty třeba Matoviče, že plošné testy jsou skvělý nápad a že SK bude první krajinou, která se do něčeho takového pustí a on bude king.

Vzpomínáš si na první vlnu, jak do nejhůř postižených zemí šla největší podpora a Cr a Sk se rozčilovaly, že jsou bity za to, že situaci zvládly s minimálními ztrátami? Tak teď aspoň bude ta podpora odůvodněná, když už stavíme nemocnice na výstavních plochách a platíme desítky milionů za nájem a další peníze za provoz. Místo aby se lidé, kteří nemají příznaky, ale jsou po testu pozitivní z nemocnic vypakovali třeba do hotelů (a ty peníze šly tam). A nemocnice by najednou přestaly být přeplněné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny