Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Gigabit internet reklama - je v pořádku?

mluví jogínka Eva Scohy:

"bez čeho se to celé neobejde: hodně výkonný a opravdu spolehlivý internet. "
"Až doteď jsem všechna svoje videa točila přes připojení od UPC."
" chystám zase navyšovat."
Pořizuju si ještě lepší Gigabit internet od Vodafonu. S rychlostí 1 Gb/s moje lekce pofrčí, nemůžu se dočkat, až ho zapřáhnu.

Vodafone internet má 1Gbps upload?

"Nemůžu si dovolit zdržovat se technickými problémy. Jako lektorka vedoucí hodinu musím být co možná nejvíc uvolněná"

zdroj:
https://www.vodafone.cz/podnikatele/internet/gigabit-pro-firmy/
Změna předmětu, původně: je v pořádku? (Jan Fiala)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na video je to zbytečný (ani to nejvýživnější takový datový tok nemá snad jedině že by vysílala RAW,… poslední
ml1 04.11.2020 18:07
ml1

Na video je to zbytečný (ani to nejvýživnější takový datový tok nemá snad jedině že by vysílala RAW, ale proč by to dělala, to by zase nikdo nesledoval, na to nikdo normální nemá stroj), vlastně mě ani nenapadá na co se tak rychlý internet hodí. Nepočítám jednorázové akce typu stažení osmigigové instalačky (asi největší co jsem kdy stahoval, zabralo to tehdy celou půlhodinu při 100 megovém připojení a nešlo na to použít internet explorer, protože ten tehdy tak velké soubory stahovat neuměl). Ale kolikrát takovou věc člověk stahuje, dvakrát do roka, pokud experimentuje s různými distribucemi linuxu. I při stomegovém připojení je potřeba hledat druhý konec s patřičnou konektivitou (obvykle ji mají vysoké školy, např. silicon hill (strahov) v praze) a nebo použít torrenty (to je většinou spolehlivější).

Mimochodem neni UPC jen jiný název vodafonu.

Jinak jsem si všimnul, jak se operátoři snaží, u nás zase rozvěsil plakáty T-Mobile, ale bez nějakých detailů, jen připojte se ke gigové síti, více na www... (ano nejlepší je detaily k internetovému připojení vyvěšovat na internetu, připomíná mi to ten vtip s půjčkou, kdy člověk musí mít dost peněz, aby mu půjčili). Myslel jsem že to souvisí se stavební aktivitou (město poslední měsíce rozkopává chodníky a silnice, aby tam natahalo optické kabely, což samozřejmě těm ulicím, na které nikdo 40 a víc let nešáhnul, prospěje). Bojím se ale zajímat o detaily, poslední taková akce byla koncem devadesátých let, kdy dělaly nové telefonní vedení až do bytu (povrch chodníků a silnic ale jenom zazáplatovali), tedy jsme se ptali, jestli když si nyní požádáme o telefon to bude rychlejší - ne nebude, lhůta je stále 3-5 (i více) let; pak přišly mobily a po té dvojlince, co nám zavedli až do bytu (namísto té, co tam už byla) neštěknul ani pes.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru