Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pronajmout si byt

Hezký silvestr přátelé :-) Jelikož jsem nespokojen s lokací dosavadního bydlení, musím změnit ubytování. Přišel jsem tu pro radu od Vás, na co si dát pozor při podepisování nájemní smlouvy, a jaké jsou mínusy pokuď vybírám podnájem bez realitky.

Podotýkám že bych se ani neptal, ale můj známý byl před nedávnem podveden, a nerad aby se to stalo i mě, protože inzerát na který chci reagovat je levnější, bez realitky, a není to inzerát od známého jako u dosavadního ubytování, takže sem vlastně ani nic extra nekontroloval.

S pozdravem, Sempron.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já bych se položil na otázku, jaký je cenový rozdíl mezi nájmem s realitkou a bez realitky (aby to n…
Yarda 31.12.2020 08:52
Yarda
Ještě mne napadlo - než něco podepíšeš, zkontroluj (lépe nech zkontrolovat někomu pro koho je to den… poslední
Yarda 01.01.2021 11:02
Yarda

Já bych se položil na otázku, jaký je cenový rozdíl mezi nájmem s realitkou a bez realitky (aby to nedopadlo jako když bylo za totality heslo "Ušetřit se musí, ať to stojí co stojí").
Případně co by stálo sepsat nájemní smlouvu s nějakým právníkem co se podobnými záležitostmi zabývá.

Ještě mne napadlo - než něco podepíšeš, zkontroluj (lépe nech zkontrolovat někomu pro koho je to denní chléb a na koho se budeš obracet, až tam něco přestane fungovat), jak tam vypadá elektroinstalace, lépe všechny instalace co jsou tam natahané (napadá mne ještě voda, odpady, plyn, rozvod signálů, jestli zvoní zvonek...), aby ses nedivil, až se nastěhuješ.

https://kutilska.poradna.net/questions/2974462-vypalovaci-pec-pripojeni-na-elektriku

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru