Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Fyzický obchod s monitory teď?

Ked ti tu budu robit zle napis mi, ja ich vsetkych zbijem....sem tady v e d o u c i (copyright by SpongeBob).
K teme.
32" je rozporuplny rozmer a to z 2 dovodov.
Prvym je velkost monitoru. Nakolko vacsina ludi ma monitor 50-860cm od svojich oci je 32"na hrane viditelnosti naseho zorneho pola. Staci si pustit film a zacat natacat svoje oci...ak ti oci pocas pozerania filmu behaju zo strany na stranu dochadza k ich skorej unave a uhlopriecka je moc velka vzhladom na vzdialenost.
Druhy aspekt je rozlisenie. 4k je zbytocne, takze vo finale mame QHD vs FHD.
Povodne som doma testoval FHD a vyhodnotil, ze napriek mojmu slabsiemu zraku je FHD prilis male rozlisenie na takuto uhlopriecku. A tak bol moj zaver, ze ak 32"tak jedine s QHD. Lenze uz poznam 2 pripady, kde zakaznici odmietli 32"z FHD, trvali na QHD, ale v praxi skoncili aj tak nakoniec u FHD, pretoze rozlisenie QHD bolo na ne prilis drobne.
Ak mas miesto na stole siel by som radej do 2x27", pretoze je to ergonomickejsie na pracu a da sa na to pozerat aj ako na tv (u mna zo vzdialenosti 2m z gauca).
Moje osobne pocity z 32" vo FHD...zo zaciatku vsetko prilis velke a taky divny pocit, ale ked som ho po tyzdni testovania daval prec mal som pocit, ze mi trosku ta velkost chyba. Inymi slovami clovek si zvykne, tak ako som si rychlo zvykol na 27" kedysi a ked vidim tu 24" ako sekundarny monitor vedla neja zapojenu zda a mi ako skriatok a nechapem ako som mohjol kedysi precovat na "tak malom" monitore.
Osobne nie som zastancom ohnutia, aj ked torsku miesta na stole to usetri.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny