Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spalovače tuků

To je jasný že sem přišel o vodu, sacharidy jí zadržujou, ale měl jsem pořád stejnou váhu :!: a byl sem víc vyrýsovaný. Já když chci vědět svůj tukový stav tak vezmu bodyfat kalkulačku a metr.
Tělo nespotřebovává první bílkovinu to je blbost, minimálně jak si to napsal. V dnešní době možná tak z netrénovaných jedinců, který žerou 10x denně. Ale i u každého člověka když tělo má málo/žádne jídlo/cukr začne se měnit metabolismus energie a tělo se učí efektivněji rozkládat tuk, zvětšujou se játra, šetřej se bílkoviny, semtam se spálí bílkovina když děláš dýl těžší silovou činnost, kdy tělo nestihne rozložit tuk na ketony, a v tu chvíli není dostupná rychlá energie, ale není to nic hroznýho, tu schopnost máme v sobě už od pravěku a díky moderní době je hodně uspaná, takže to trvá delší dobu, než si tělo zvykne plnohodnotně využívat tuk jako skoro 100% palivo. Je to popsané i v tajtom dokumentu, ale tobě to člověk nevysvětlí když si asi nikdy nebyl na delším půstu nebo přísné ketodietě. https://youtu.be/R71czWdL2gU 34:00

Samozřejmě když nebudeš žrát 20 dní ani to maso nebo budeš dlouhodobě pod vlivem tvrdých omamných látek a budeš dělat někde na stavbě osmičky, tak je dost pravěpodobné že budeš pálit svaly ve velkém podle toho kolik tuku na sobě ještě máš, na mě nemáš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny