Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spalovače tuků

Poprosim ta nepoucuj ma tu ako funguje ludske telo.
Ja som cvicil, ked ty si este nebol na svete a dokonca som pracoval v posilnovni isty cas za mlada. Mal som asi 10-15 ludi, ktorym som zostavoval cvicebne plany a cvicil s nimi. Ucil som sa sam na sebe a spolahlivo viem ako telo reaguje na stravu, cvicenie, ci dietu.
Teraz k tym blbostiam, co si napisal. Ty sa sice nepoucis, ale niekto iny mozno ano.

To je jasný že sem přišel o vodu, sacharidy jí zadržujou

Cukry samozrejme ziadnu vodu nezadrzuju.

Já když chci vědět svůj tukový stav tak vezmu bodyfat kalkulačku a metr.

Kravina ako mraky, tuk sa zmerat neda, maximalne podkozny a to merakom. Zvysok sa len odhaduje. Tvoj vypocet je samozrejme silne orientacny a vobec nereflektuje tvoj pomer tuku vs svalova hmota, takze sa moze kurevsky mylit.

Treaz k tej modle poslednych rokov...keto diete. Napisal som klasicku slataninu, kde si spojil pravdu, loz a polopravdu a nebude tom zbytocne rozoberat, co je co.
V skratke ...najlepsia cesta ako si pokurvit organizmus a pecen je ketio dieta. Nizkosacharidova dieta nie je nic ine ako hladovanie, ze po par dnoch/tyzdnoch odrbes organizmus neznamena ziadne vitazstvo. Rovnake ciel viem dosiahnut hladovkou...prvych par dni budes malatny, potom si telo zvykne a budes plny energie.
Najdi si tu clanok o ryzovej kure, zazivam to podobne, pretoze prve dni prechodu na ryzu (co je naopak skor sacharidova "dieta") su totzno s pocitmi pri keto diete alebo hladovke. Za vsetkym je nedostatok cukru pre mozog a mozog je jeden z najvacsich zrutov energie u nas.
Mimochodom na rozdiel od modnej keto diety mne ryzovka pomohla kazdy rok zmiernovat priznaky alergii a posledne 3 roky ich mam take minimalne, ze som ju uz uz 3 roky po sebe nedrzal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny