Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Potrebuji pro vystaveni noveho ridicaku kontrolu od doktora?

Už jsem se párkrát ptal a smysluplnou odpověď jsem nedostal, proč se ty blbé řidičáky vlastně musí měnit a nestačil by mi ten růžový co jsem dostal po absolvování autoškoly. Chápal bych, kdyby si řidičáky museli měnit lidi co jezdí do zahraničí, aby řidičáky měly standardní formát a rozuměli jim cajti v celé EU. nebo kdyby s vydáním nového řidičáku bylo spojeno proškolení a přezkoušení se změnami v dopravních předpisech (když jsem přestal pracovat a chodit na školení řidičů referentů, tak mi to docela chybí) případně kdyby do řidičáků bylo nahráváno, že jako senior mám lékařskou prohlídku a mohu řídit a nemusel bych kvůli tomu s sebou vozit lejstro A4.

Co v současné době přináší nový řidičák ve srovnání s tím růžovým?
Akorát přidělává zbytečnou práci zbytečným úředníkům za peníze z našich daní.

A s novými řidičáky se nedají dělat fórky co jsme kdysi vyvedli jednomu kolegovi z kanclu:
Někam si odskočil a na stole nechal řidičák. A to neměl dělat, někde v novinách jsme narazili na fotku opice, vystřihli ji a nasunuli na fotku v jeho řidičáku (to se jednoduše dalo aniž by se řidičák jakkoliv poškodil a přidaná fotka se pak dala vyndat). Kolega přišel, řidičák si uklidil. nic neříkal.
Ale zanedlouho přišel: "Vy jste blbci, kontrolovala mne hlídka VB, orgán mi řekl, že bych si měl nechat vystavit nový řidičák, že jsem změnil podobu, tak jsem se kouknul co zase mají. A seřezal jsem doma syna."

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny