Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Porno

Jasně. Proces sáhnutí je nestabilní, hrozí riziko zpětněho výboje (poškození součástek) Šance na poškození se snižuje, pokuď je procesor značkovaný, ve společnosti takříkajíc alfa procesor. Alfa procesor se neustále zdokonaluje, a vzhledem k jeho výsledkům, že neinvestuje čas do toho, aby hledal na internetu jestli je gay, tak dál zkoumá metody aby zlepšil svůj výkon.

Výkon je u základní desek velice žádaný, ať už z důvodu zachování architektury samotného souboru čipu, tak z důvodu obživy, základní desky taky moc neumějí výpočty, v tom smyslu že je přehřívá rozhodování a vedení, nejsou na to hardwarově přímo stavěný a proto hledají i toho, který za ně tyto výpočty převezme. Takový Alfa procesor si zkrátka může vybírat, s kterou vytvoří funkční souhrn hardwaru, a jelikož zná své hodnoty a nároky a dává ten pocit na jevo,
základní desky při jeho přítomnosti neelektrizují sockety protože jim běhá záruční doba.

Výkon jde zlepšit i jinými způsoby, můžeš zvýšit toleranci napětí nad normální úroveň a procesoru se bude zlepšovat výkon, protože bude hledat více cest jak napětí využít. Někteří mají napětí zvýšené až moc a pak končí v servisu.

Doporučil bych ti zvýšit napětí, postupně zlepšit výkon a pokuď máš hodně nízké skóre v porovnávání s jinými procesory, udělej si benchmark celý znovu. Pak můžeš zkusit proces krátká konverzace s dotyčnou, pokuď si to dosuď neučinil, mezitím se uprostřed konverzace sebereš pryč a odzývneš si, půjdeš za jinou a opět zahájíš proces konverzace. Dotyčná musí konverzaci s konkurenční základní deskou vidět, a začne žárlit. Pak můžeš zkusit
proces nezbedného (lehkého) zatahání za vlasy dotyčné. Toto je vlastně mazaný souhrn podprocesů, aby jsi základní desku oklamal, že si značkový procesor, výrazně se snižuje riziko výboje nebo ignore.
V tvém věku jsou zakladni desky ve verzi beta, neumějí moc rozpoznat z pinů zda-li má procesor výkon skutečně vysoký, tolikrát jim stačí když má procesor vysoké napětí. Pak pozveš dotyčnou na zmrzlinu a uvidíš, jestli seš gay.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...