Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sociální práce UPOL

Ahoj, jelikož otevřeli na UPOL druhé kolo na obor sociální práce a já nad tím dřív uvažoval, chtěl bych to zkusit. Původně jsem chtěl na sociální práci s dětmi a mládeží, ale tam jsem se nepřihlásil, protože mi to bylo rozmluveno z několika důvodů, které jsou racionální, stále platí, ale já vím, kam mě srdce táhne a litoval jsem, že jsem se tam nepřihlásil. Je to na teologické fakultě a docela mi vadí, že je to ve spolupráci s VOŠ, kde bych musel platit školné (2 tisíce ročně). Což ta verze, která je zaměřená na práci s dětmi, není. Ale to už jsem bohužel prošvihl, tak bych chtěl zkusit alespoň klasickou sociální práci. Nakonec na OSPOD můžu jít i s tím.

Studoval někdo ten obor na této škole? Jaké jsou případně Vaše zkušenosti, názor na tu školu, obor obecně? Je těžké najít uplatnění - konkrétně bych chtěl pracovat právě s dětmi/rodinou?

Předmět Autor Datum
My laici nevíme co je UPOL, VOŠ a OSPOD.
Kyncl 23.06.2021 11:39
Kyncl
Nevěřím (fakt ne!) ;-) a existuje Google, ale dobrá: UPOL = Univerzita Palackého v Olomouci VOŠ = vy… nový
Boolean 23.06.2021 11:50
Boolean
UPOL je něco podobného jako ČVUT, VUT, ČZU nebo UJEP. :-p nový
host 23.06.2021 12:51
host
Tady moc studentu tohohle oboru fakt nenajdes. Zkus se spis podivat na stranky skoly, jestli tam ne… poslední
merlouska 23.06.2021 13:17
merlouska

Tady moc studentu tohohle oboru fakt nenajdes.

Zkus se spis podivat na stranky skoly, jestli tam nemaji nejaky odkaz na studentske spolky apod., pripadne pokud pouzivas facebook, tak UPOL (pripadne konkretni fakulta) urcite ma take nejakou fb stranku nebo skupinu, kde se muzes zeptat a budes mit vetsi sanci na ziskani odpovedi nez tady :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru