Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mám chrípku

Zdravím, od včera rána mám zrejme chrípku. Začalo to bežnou nádchou, tak som si z toho nerobil hlavu. Potom som sa včera ráno prebudil, a brutálne ma bolela hlava, do teraz som taký malátny, slabý. Našťastie hlava už ma toľko nebolí, no malátny, slabý som stále. Aj nádchu mám a veľmi mierny kašeľ. Teraz už budem hore zrejme až do rána, pretože kompletne celý deň som prespal. Takže unavený nie som. Teplotu taktiež nemám. Ráno zbehnem kúpiť do lekárne theraflu, no chcem sa spýtať, je tu ešte nejaká iná cesta? Nerád do seba dávam hocijaké lieky, aj keď viem, že mi to môže pomôcť.

Edit: Taktiež som vôbec nič nejedol, nemám chuť. Za celý deň som dal do seba jeden a pól rožka.

Předmět Autor Datum
Kedze mas vsetky priznaky Covidu divim sa, ze v case pandemie si optimisticky veris, ze to bude len… nový
fleg 06.09.2021 10:32
fleg
Ale tak nebolo to zasa až také zlé. Kamarát mi dal dnes ráno vitamíny, urobil čaj, pospal som si (pr… nový
BullDog 06.09.2021 14:09
BullDog
Ja som mal Covid a nic mi nebolo, takze nikdy nevies. nový
fleg 07.09.2021 17:36
fleg
Myslím, že tohle je lepší nevědět. Alespoň si myslím, že je lepší být zdravý (byť je špatně vyšetřen… poslední
ml1 09.09.2021 18:05
ml1

Kedze mas vsetky priznaky Covidu divim sa, ze v case pandemie si optimisticky veris, ze to bude len chripka, nadcha, alebo prechladnutie.
Namiesto vymyslania aky liek si dam (aj tak ti nic nepomoze, len lezat a pit vela tekutin) by som si zbehol na PCR test.

Ale tak nebolo to zasa až také zlé. Kamarát mi dal dnes ráno vitamíny, urobil čaj, pospal som si (pred chvíľou som sa zobudil) a už mi je o dosť lepšie. Keby som mal Covid myslím že by to bolo so mnou oveľa horšie. Ale tak zasa na druhhú stranu niekto znáša covid ľahšie, niekto horšie. To je tiež pravda.

Myslím, že tohle je lepší nevědět. Alespoň si myslím, že je lepší být zdravý (byť je špatně vyšetřený pacient) než mít lékařskou kartu zaplněnou nemocema.
Pozitivní policejní (PCR) nebo ten druhý test je dobrý akorát do statistik. No vlastně pak ještě nějakou dobu místo očkování.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru