Předmět Autor Datum
Pokud se nevejde do valníčku za osobní auto nějakému známému, tak se poptat v automoto servisech. Je… nový
Yarda 18.09.2021 19:34
Yarda
Lze to pojistit. Když jsem čtyřkolový seniorský vozík pojišťoval tak mi to nabízeli ale jelikož mám… nový
nerady 18.09.2021 20:43
nerady
Abych to uvedl na pravou míru potkala mě taková nepříjemnost jak jsem se vracel domů z místa 6 km da… nový
Víťa 18.09.2021 22:04
Víťa
Jo přehřátí hrozí. Po cca 6 km jízdy když šáhnu na motor tak na něm neudržím ruku. Konzultoval jsem… poslední
nerady 19.09.2021 11:28
nerady

Pokud se nevejde do valníčku za osobní auto nějakému známému, tak se poptat v automoto servisech. Jednou mi takhle do servisu odvezli motorku. A pak mi ji zase přivezli.
Nemáš nějakou pojistku co tohle kryje? Jednou mi v autě zgabla baterka, tak jsem zavolal do své pojišťovny a poslali pro mne odtahové auto. Protože to bylo v rámci města kde bydlím, tak jsem to měl zadarmo.

Lze to pojistit. Když jsem čtyřkolový seniorský vozík pojišťoval tak mi to nabízeli ale jelikož mám na to uzpůsobený vlek za osobák s nájezdy tak jsem to odmítl. Větší problém jsem měl s možností výměny pneumatiky když osoba obsluhující vozík je nepohyblivá a nemůže se přesunout na invalidní vozík, který je při výjezdu doma.

Abych to uvedl na pravou míru potkala mě taková nepříjemnost jak jsem se vracel domů z místa 6 km daleko po řekneme dost frekventované okresní silnici ještě k tomu do kopce v půli cesty najednou to přestalo jet co teď ::) volal jsem do firmy kde jsem to kupoval a tam mi řekli že to neprovádí a že si mám někoho známého zavolat, a já nemám jak už jsem uvedl nikoho všichni jsou v práci nebo jsou staří. Na štěstí ve v své bezradnosti mě napadlo jestli nevypadla pojistka která chrání motor před přehřátím a po sléze spálením, bylo to ono tak zdárně jsem dojel domů.A teď si přestavte tu situaci kdy to nebylo tou pojistkou tak se ptám pro příště abych měj někoho kdo by mi ho naložil třeba do dodávky a odvezl domů.Z domu mi ta firma odveze do servisu a pak přivezla zpátky díky

Jo přehřátí hrozí. Po cca 6 km jízdy když šáhnu na motor tak na něm neudržím ruku. Konzultoval jsem to s výrobcem a ten říkal, že to má pojistku proti přehřátí. Manželce se také povedlo omylem zamáčknout tlačítko STOP a také chvíli trvalo než jsem na to přišel. Pokus se najít v okolí někoho kdo převáží malé bagříky nebo osobní auta a má možnost měnit rozteč nájezdů.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru