Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno V autoškolách mají nové testové otázky. Zvládnete je?

8/10 u 3. jsem přehlédnul, že chce parkovat v sobotu a u 10 jsem jsem netušil, přecejenom řidičák nemám a takové věci mě netrápí, tak jsem dal 50. V zásadě obojí je na straně bezpečnosti.
Parkoviště je placené proto, aby město získalo peníze. Uhrazení parkovného bych považoval za získání parkovacího oprávnění, čili odpověď A je nesmyslná (buď parkovací oprávnění nemám, nebo ho zaplatím a mám ho). Něco jsem i tipnul kupodivu správně.
U té 7 je to podle mě jasné, když svítí světla, mají přednost před značkami (zelená znamená že můžu ject s nějakými omezeními typu přechod pro chodce za rohem nebo přednost zprava když se sjíždí nebo kříží dva směry co maji zelenou ... no je legrace takovou křižovatkou projet na kole, když proti vám chce auto zatáčet a tváří se, že vám přednost nedá). Značky se uplatňují, když semafory nefungují, což by na téhle ulici (vypadá to jako pražská magistrála) znamenalo zastavení provozu na vedlejší silnici (a kolonu až kdo ví kam) a asi by museli naklusat strážníci s klackama, jak se to v podobných situacích dělá (než jsem dojížděl do prahy, považoval jsem tento způsob řízení dopravy za mrtvý, ale v praze je stále při poruše nebo výluce semaforu na některé hlavní silnici občas vidět) a ti zase mají přednost před značkama.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny