Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Slovenský ľudia v obchode bez rúšok (pokecík)

https://www.facebook.com/100002186715934/videos/292790099360500/

(na začiatok len dopíšem, že som nenašiel vhodnejšiu kategóriu)

U nás to bohužiaľ tak reálne funguje. Kľudne môžeš v obchode aj fetovať, baliť si jointa atď... Hlavne len aby si mal nasadené rúško.

No a teraz mi vysvetlite niekto logiku. Väčšina ľudí má nasadené rúško s len prekrytými ústami. Aký to má efekt? Veď to je to isté, ako keby nemal žiadne rúško. Takže v tomto videu DOSLOVA zatkla Slovenská polícia nevinných, normálnych ľudí, čo prišli nakupovať.

Na miesto toho, aby radšej robili poriadky s tými, čo si reálne zaslúžia ísť sedieť do väzenia, budú robiť pi*oviny a radšej budú zatýkať nevinných ľudí, čo si len prišli nakúpiť.

Pre manažérov a riaditeľov: Začnite konečne rozmýšľať hlavou, a nie riťou. Ak nechcete, aby vo vašej predajni ku niečomu podobnému ako toto video došlo, buď zaveďte povinne nosenie rúšok s povinným prekrytým nosom aj ústami, alebo to zrušte úplne a nech ľudia nenosia žiadne rúška. Pretože ak si niekto v obchode nasadí rúško a len si prekryje ústa, a nos nemá zakrytý, je to to isté ako keby rúško nemal.

Pre policajtov: Vy tak isto začnite rozmýšľať hlavou a nie riťou. To, že máte odznak ešte neznamená, že si môžete všetko dovoliť. Takto sa prezentujete? Prídete do obchodu a "Henten húli trávu, ale má správne nasadené rúško. Nebudeme ho riešiť.", "Henten sa chová v pohode, ale nemá správne nastavené rúško, poďme ho zatknúť".

V ulicia je plno ľudí čo nemajú čisté svedomie, a vy tu idete zatknúť normálnych ľudí, čo si len išli nakúpiť.

U nás na Slovensku kľudne môžete aj ukradnúť auto, jediné čo bude políciu zaujímať je to, či ste pri tom mali správne nasadené rúško.

pokecík do poradny nepatří (Kurt)
Pro upřesnění: pokecík patří do Debat - https://debaty.net (host)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Nahoru