Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výpis o využití údajů z registru obyvatel (starší než 2 roky... to jako nejde...?)

Výpis o využití údajů z registru obyvatel (starší než 2 roky... to jako nejde...?)

Chtěl jsem si udělat "Výpis o využití údajů z registru obyvatel". To je ten výpis "Kdo kdy a proč se o mě zajímal". Je to výpis všech orgánů státní moci a i případně soukromých subjektů (banky třeba atd.) kdo vás "šmíroval" - vyžádal a "proč" si vaše údaje z registru obyvatel...

Udělal jsem si to fyzicky na CzechPointu (pošta ve velkém městě). Paní jsme řekl že chci období od roku 2010 po současnost. Ona to zadala a i ve vytištěném formuláři vidím, že je tam jasně zadané období "Od: 2010"... Přesto v samotném výpisu jsem nejstarší zápisky jen z roku 2020... Myslel jsem že je to nějaká chyba, ale pak i na stránce mvcr.cz:

https://www.mvcr.cz/clanek/1-registr-obyvatel-trvaly-pobyt-vypis-o-vyuziti-udaju-z-registru-obyvatel.aspx

Jsem našel že "Údaje lze poskytnout za období 2 let zpětně od data podání žádosti."...
Jako co toto proboha je...!? Proč je tam teda možnost zadat období (i staré) za které to stejně nejde vyjet...?

Dotaz je jednoduchý... Jde NEJAK, jakkoliv ziskat tento vypis (nebo obdobu?) za období starší než 2 roky...?

Přece to nějak musí jít...??

Jak získat tyto údaje i za starší období než 2 roky...?

Díky

(Ještě teď zjistuju že je i nějaký "Výpis o využívání údajů z Registru obyvatel a ( DÁLE ) z Agendového Informačního systému evidence obyvatel ("AISEO")... Ten bude určitě podrobnější, ale nevím jestli jde udělat i starší než 2 roky a dále nevím, jestli vůbec já mám možnost náhlednout do tohoto... (jestli ten AISEO není jen pro úředníky..??)

Předmět Autor Datum
Ptej se na MVČR! poslední
Kyncl 05.02.2022 17:59
Kyncl

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru