Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Diplomová práce - praktická část - výzkum

Ahoj,

moje přítelkyně dokončuje diplomku a potřebuje do praktické části sehnat lidi pro výzkum - vše anonymní... Posílám text se žádostí, kdyby měl někdo zájem, nebo o někom vhodném věděl, ať se mi ozve na e-mail vss89@seznam.cz a já předám další kontakty:

Dobrý den,
píšu diplomovou práci na téma „Žitá zkušenost lidí s panickou poruchou“ a ve svém výzkumu se zabývám tím, jak si člověk s panickou poruchou může sám (nebo díky jiným lidem) pomoci, když se ataka rozjede. Zjednodušeně – co může člověk udělat, když nastane ataka, co pomáhá hned v prvních momentech ataky.
Rozhovory by proběhly online formou dle dohody ve zprávách a nemusíte se bát, bude to formou přátelského rozhovoru.
Mám taky určená kritéria pro výzkum, a to, že člověk musí mít diagnostikovanou panickou poruchu, chodí na psychoterapie, léčí se psychofarmaky, je dospělý a souhlasí s nahrávkou. Nikde nebude nahrávka použita, bude to pouze sloužit k mému zpracování dat a rozhovory budou pouze přepsány a následně smazány.
Budu vděčná, když byste se výzkumu zúčastnili a napsali mi do soukromé zprávy. Po zpracování výzkumu mohu výzkum zaslat, třeba by někomu pomohl.

Předem moc děkuji!!!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny