Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se udělat krásnou?

Tutoriály mají třeba
https://www.youtube.com/c/TerryMakeupTutorials
https://www.youtube.com/user/GetTheLouk
a milióny dalších (když se tím budeš probírat, naskáčou ti do nabízených samy, nebo zkoušel hledat věci jako makeup, oční stíny, ...).
Samože si jedou "produkty" co mají doma, ale pro začátek stačí skoro cokoliv z drogérky, DM, Rossmana, ... nebo odkudkoliv jinde.
Asi budeš potřebovat nějaké štětce asi tak v podobném rozsahu jako https://www.dm.cz/ecotools-sada-stetcu-start-the-day-beautifully-p79625016062.html za 600,- a nějakou základní sadu šminek, jako hydratační krém, makeup, korektor, tužku na obočí, možná nějakou paletku stínů, řasenku a pudr. Počítej, že do začátku dáš tak 2.000,- celkem podle toho, kde a co budeš nakupovat. (A pokud tě to chytne, tak klidně i vyšší částky za každý jeden předmět a koukni se na GetTheLouk, kde se probírá tím, co má doma. Naroď se milionářům, najdi si bohatého milence, nebo pracuj. Ale pokud zůstaneš příčetná, tak ty počáteční 2.000 ti budou stačit na pěkných pár měsíců a pak budeš dokupovat lacino)

A hlavně počítej s tím, že ti to ze začátku nepůjde a budeš vypadat děsně, pokud ne rovnou příšerně. Protože to chce cvik a zkušenosti. Takže se odpoledne zamkneš v koupelně, budeš se snačit a večer vylezeš s čistě umytým obličejem a pocitem, že to nikdy nedáš. A sedneš k těm videím znovu a budeš koukat, co děláš blbě a proč a jak na to líp. Po pár desítkách opakování se ti třeba podaří i vylézt s něčím o fous lepším, než máš teď a pak už se to bude zlepšovat.

(Ono je potřeba se nejdřív naučit změnit ten obličej aspoň nějak a pak poznat, jak se změnil a proč, teprve pak můžeš začít pracovat na svém ideálu krásy a používat už známé techniky k tomu, aby ses mu trochu přiblížila. A samozřejmě základní péče o pleť je sama o sobě nezbytná a hodněš pomůže, ale to chce dlouhodobě, než se to projeví.)

A hodně na tom udělá i sebevědomí. Koukni na některé úlety GetTheLouk a představ si pod tím sebe - pokud budeš ochotná v tom vylézt na ulici a vědět, že jsi úžasná, tak zvládneš ustát asi už cokoli. Pravda, nalíčit se decentně a tak, že budeš vypadat přirozeně je výrazně těžší, než udělat úlet, ale techniky jsou dost podobné.

(A řekněme si po pravdě, že když se Terry, nebo GetTheLouk někde objeví zcela nenalíčené, tak teda nevypadají vůbec nijak skvěle. Když se pak nalíčí, tak je to znatelný rozdíl.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny