Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se udělat krásnou?

Ta stejná s jinak o(d)barvenýma vlasama, podkladovkou, makeupem, korektorem, konturama (min dvě barvy jen na tvářích), zjasňovačem (na spoustě míst) a pudrem (co se obličeje jako celku týče), vystínovaným a dokresleným obočím podtrženým zjasňovačem (co se obočí týče), oční linkou, řasenkou, minimálně 3 tóny očních stínů a projasňovač (co se očí týče), tužka na rty a rtěnka.

Alespoň tohle je vidět rovnou a všechny ty aplikace jsou v těch tutoriálech popsané. Rozdíl je jen ve volbě barev a intenzity, technika nejspíš stejná. (Všimni si, jak si opticky zůžila obličej dole konturama a nahoře vlasama.) Pokud ji potkáš na ulici (v různých šatech a v neznámé oblasti), tak ji nejspíš budeš považovat za někoho jiného, alespoň na pohled. Dáte-li se do řeči, je to něco jiného.

V těch tutoriálech jsou ty barvy většinou výraznější, protože se to na tom líp ukazuje. A někdo má rád líčení méně viditelné, jiný zase dramatičtější. (Jeden malíř někdy raději maluje krajinky, jindy býčí zápasy, ale techniky používá stejné a z barev si jen vybírá jiné odstíny )

Takže můj příspěvek, co začíná tohle vlákno furt platí. Jen si vyber vhodné barvy a soustřeď se na požadovaný "look".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny