Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se udělat krásnou?

Nechci žádnou modelku jen malou krásnou holku, která je po ránu aspoň hezká.

Já s tím nic dělat nechci, jen píšu že pokud je nějaká taková krásná tak nemůže být obličej ošklivý když se smyje všechno, makeup přeci není plastická operace a obličej jako.takovy to nezmění. Obličej zůstává stále stejný, akorát to zvýrazňuje a potlačuje věci.

důležité je že se člověk nelekne je to furt ta stejná holka.

Ale aspoň se člověk nevzbudí vedle příšery.

Došel ? Sem holka. A vážně by mě zajímalo kolik krásných holek vypadá jako mrtvoly, většina vypadá úplně normálně, je jasné že vždy se najde nějaká výjimka, co vypadá strašně. důležité je že se člověk nelekne je to furt ta stejná holka.

Spíš by mě zajímalo jak tu krásu berete, protože pokud je obličej stejný tak jak může po ránu vypadat nejhůř, bledá jako smrtka, strie, desítky pupínků apod. Ale pokud předtím je krásná tak s těmito vadami furt hezka, protože rysí a proporce se tím nezmeni. nebo krásu berete jako čistotu bez chybky?

Jedna ale je zmalovana jak svině na fotce 1.
> Dvě, na každém obrázku je jiná z nich.
> Ale přijdou ti skutečně všechy ty obličeje na pohled stejné tak, že pokud potkáš někde jeden, tak si ho bez zváhání přiřadíš ke všem těm ostatním z daného obrázku?
>> Bez váhání ne ale na pár pohledu ano.

=>> Prostě na ní hodíš pár pohledů dřív, než ji zatáhneš do postele a je ti jasné, jaký obličej skutečně má a jestli se ráno lekneš, nebo jen vedle tebe bude ležet škaredá mrtvola.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny