Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se udělat krásnou?

Pro tebe nijak, protože jí retgenovým zrakem zkoukneš kosti a když je má dle tvého gusta, tak je jedno, čím je to pokryté, jestli vypadá jak smrtka, plná pupínků a podobně, má hezký kosti tak je hezká a tudíž není ošklivá.
Naopak pokud zjistíš, že ti ty kosti nesednou, tak je jedno, jak vypadá, prosttě je ošklivá, protože obličej nezměníš a ty ten obličej na pár pokusů prokoukneš ať je nalíčený jakkoli.

Pro normální lidi prostě líčením zakryju pupínky, hrubou nebo špatně zbarvenou pleť, korektorem odstraním pihy a menší jizvy, zjasňovačem a stíny upravím obrys tváře, vytáhnu a zvětším malé oči, zúžím širokou bradu, zvýrazním lícní kosti kde je chci mít (nebo dle libosti naopak potlačím), změním tvar očí a obličeje a z ošklivé holky je rázem hezká. Pak už je na ní, jestli je blbá jak tágo a jediné co má je malovaný xicht, který jí stejně nepomůže, nebo jestli je chytrá, zajímavá a přijemná , pak se ani malovat nemusí, pokud nechce, protože bude oblíbená a vyhledávaná i bez toho. (Ale stejně často aspoň trochu potlačí ty nejhorší pupínky a možná se i trochu nalíčí, bude-li chtít.)

Ale to je pro tebe nadbytečná informace, protože pod rentgenem bude vypadat stejně. Normální lidi si najdou optické iluze a jak se pomocí nich dá změnit tvar.

Správné proporce je u lidí velice široké rozmezí a 90% se do něj nějak vejde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny