Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se udělat krásnou?

Výraz obličeje se ti mění při každé změně nálady :)

Představ si tu vlevo v kostované košili, džínách, vysokých kožených botách, s Winchestrovkou v ruce a strakatým pleteným páskem/čelenkou kolem hlavy. Nad očima, tam, kde by chtěla obličej vizuálně ukončit a končil by okolo úrovně vlasů, trošičku výš. Vzadu pod vlasy kolem hlavy, po bocích obličeje z něj copánky s korálky a peříčky na konci. Vedené kolem obrysu obličeje aby ho lehounce překrývaly a díky své šířce předstíraly, že je obličej širší. Trochu "opálenou" pleť (tmavší makeup a korektor, čímž se zbavíme špatné pleti) a kýčovitý barvotiskový obrázek Divokého západu přez celé pozadí (scény, nikoli modelky, samozřejmě). Z boku větrák (mimo záběr), aby vlasy tak trochu vlály, bradu výš a rozhodný pohled do dáli za fotografovo rameno. Neurčitý úsměss poloodhalenými zuby (vpravo je má fakt hezké, takže no problém, ten úsměv méně přehnaný). Nikdo nevzdechne po vysokém čele.

Líčení zabere kratší dobu než převlečení do přineseného kostýmu a zapózování fotografovi. (Samozřejmě že by šlo udělat i lepší líčení "f plné palbě", s koturama, projasněním očí atd., ale to ani není nutné.)

Ono bez Winchestrovky by to mohla normálně nosit i po městě a u táboráku by byla prostě hvězdou. Nejdražší by asi byly ty vysoké boty, zbytek stačí vybrat za lacino, čelenku uděláš za pár drobáků za odpoledne (když si dáš záležet, ale dá se i zimprovizovat mnohem rychleji).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny