Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přítelkyně a sex

Přítelkyni je 30 :) chce sex jen, když chce ona, když chceš ty tak se na ní udělej :D.. Ufff, jako pěkný sobec a ve 30 ? Nevyzrálost u holčiny. Každopádně je tam několik faktorů a to jsem to nedočetl ani dokonce.
Ono je nejlepší se jí napřímo zeptat, kde je problém, ale přesně, kde je problém. Pokud neřekne či bude hledat výmluvy apd dětské řeči zruš zásnuby a začni hledat ženu pro život.
Ono zažil jsem lecos, ale když se holce nechce, ruce, pusa, nohy každému, co je libo a nebo takové to, tak já si lehnu budu se, jako že snažit a ty se nějak udělej, i když nechci. ( Což by nemělo být pravidlem přeci jen člověk pak může mít blok na obouch stranách) je to nouzovka, ale tak každý nechce hned, když si někdo vzpomene. A pokud lidé nejsou na stejné vlně musé dojít ke kompromisu a nebo k nejmenšímu zlu.

Tak očividně si zvykla na to, že děláš více než ona, tak zase uber :) a sleduj, co se bude dít. Tak sex není jen o užití, i když po roce vztahu by to tam ještě mělo být. Pak je to taková ( nemusí) povinnost :). Ne pokud to tam není, tak prostě je to špatně na obě strany. No z toho, co píšeš, tak to bude nějaká princezna, co potřebuje dozrát. A zažít v životě trochu i špatností. Ono, když se ženám vždy vyjde vstříct, tak to takhle dopadá.

Lepší ženu si nemohl najít v čem ? Tak pokud nechceš rozchod, tak milenka :). Nadváha nenadváha by ses divil, co ty holky, krev a mléko dovedou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...