Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem športová obuv membrány COLD.RDY / GORE-TEX

Vďaka páni za tipy. Predsa len som kúpil tie adidas ktoré sú v linku vyššie. Už dorazili a som spokojný. Nemožno ale hodnotiť po rozbalení a vyskúšaní. Každopádne vyzerajú poctivo vyrobené a kvalitné a tiež pohodlné. Pomerne tenký materiál v prednej časti a nie je tam žiadna membrána aspoň z popisu produktu tak usudzujem. Tak som skúsil na test poliať vodou a našťastie sú nepremokavé. Lepšie povedané ten vonkajší materiál trocha namokne ale nič sa nedostane skrz. Má to tiež takú tú úpravu ktorá odpudzuje vodu.

Salomony som už pár krát pozeral v sportisime a určite to je dobrá značka. Zaujali ma aj tie Garmonty. Síce nepoznám ale vyzerá že je to kvalitka tak nabudúce sa skúsim poohladnuť na tieto značky.
Budem teraz vyberať ešte prechodnú obuv jeseň/jar kde mám podmienku na nepremokavosť. Mám už pomerne rozbité https://www.amazon.de/-/en/adidas-Terrex-Tracerocker-Trekking-Hiking/dp/B072KHRPMS ktoré v tomto ohľade veľmi dobré nie sú. Síce nepremoknú okamžite ale stačí prejsť mokrú trávu a už sa voda dostane skrz. Pozriem teda tie Garmonty a Salomony.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny