Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem športová obuv membrány COLD.RDY / GORE-TEX

Nazdar, má niekto skúsenosti s membránami COLD.RDY / GORE-TEX v rámci použitia v topánkach? Na obdobie jeseň/zima/jar. Zaujali ma https://www.adidas.sk/obuv-terrex-trailmaker-mid-cold.rdy-hiking/FZ3371.html s COLD.RDY membránou. Mal som kedysi pracovnú obuv s GORE-TEX a strašne sa mi potili nohy, vôbec sa neodvádzala vlhkosť. Kto sa vyzná v športovej obuvi tak budem rád za TIP aj na niečo iné. Posledné roky kupujem Adidas obuv a som spokojný ale ak je niečo za rozumnú cenu v lepšej kvalite... Pozeral som na Salomon alebo North Face.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
COLD.RDY není membránová technologie ala Gore-tex. Ty boty, které máš v linku pravděpodobně žádnou… nový
RedMaX 01.10.2022 13:19
RedMaX
pokial Ťa príliš netlačia financie,tak pozri Hanwag,Lowa,Blaser,Colmar-hlavne séria robená z Cordury… poslední
audax 06.10.2022 13:44
audax

COLD.RDY není membránová technologie ala Gore-tex.

Ty boty, které máš v linku pravděpodobně žádnou membránu nemají. Tipnul bych si, že voděodpudivost zajišťují společně vrstvy COLD.RDY a PrimaLoft, ale tak moc nepromokavé jako dobré boty s Gore-texem to nebude. To je ale jen moje spekulace, třeba to bude minimálně natolik nepromokavé, že budeš s botama spokojen.

Naštěstí boty už léta řešit nemusím. Objevil jsem kdysi značku Garmisch a asi mají nějakým způsobem obuvnické kopyto odlité podle mojí nohy. :-D Boty jsou prostě specifická záležitost, kde se radit moc nedá. Když budeš mít jinak posazené chodidlo, nemusí ti vyhovovat to, na co jiný nedá dopustit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru