Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nájem bytu - měsíční poplatky za energie v dnešní krizové době (single) (??)

Dobrý den

Jednoduchý dotaz, chtěl jsem si už před nějakou dobu (rok a více) pronajmout byt, 1+kk asi, okolo 35m². Počítal jsem s poplatky za energie (voda, elektřina, topení, plyn...), prostě vše (kromě internetu) na cca 2500-3000kč za měsíc pro jednotlivce (v bytě bych byl sám). Bohužel válka na ukrajině a následné sankce a energetická krize situaci změnily. Chci se zeptat, s jakými poplatky komplet za energie (vše kromě internetu) teď můžu počítat pro jednu osobu (single domácnost) pro byt cca 35m²... V inzerátech někteří prolhaní "realitní makléří" častou píšou žvásty o "1500kč za energie" a podobné až vulgární prolhané nemysly. Mých zamýšlených 2500kč (až 3000kč) teď (v dnešní době, za dnešní situace) už taky prakticky určitě stačit nebudou... Kolik tak můžu realisticky počítat za energie, namísto 2500kč v dnešní době tak 4500kč...?

Ideálně pokud je tu někdo kdo taky žije v podobném (menším) bytě sám a už mu došly nové zálohy za energie, kolik platíte prosím?

Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny