Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nová práca

Zdravím,

Sme partia štyroch chalanov 21-22r a chceme ísť spolu pracovať do zahraničia. Existuje niaka iná stránka okrem profesii kde by sa dala nájsť práca?...pripadne máte niaky kontakt ? za každé info ďakujem :)

Předmět Autor Datum
A to zahraničí je co? 10 km za hranicí SR nebo třeba práce na ropné plošině v Mexickém zálivu či sbě… nový
Karel04 07.11.2022 19:14
Karel04
Tož jako slováci můžete použít třeba jobs.cz. nový
Prasak 07.11.2022 19:29
Prasak
Ostatné podobne zamerané portály ako kariera.sk, pracuj.sk a tak ďalej nič v zahraničí neponúkajú? P… nový
haseimpfeffer 09.11.2022 21:29
haseimpfeffer
Toto by som ti radil neriešiť online. S agentúrami je to risk čiže do toho by som nešiel. Nájdi si z… poslední
KMX 13.11.2022 15:50
KMX

Ostatné podobne zamerané portály ako kariera.sk, pracuj.sk a tak ďalej nič v zahraničí neponúkajú? Pracovné agentúry (pozor na serióznosť)? Skupiny na Facebooku (ešte väčší pozor na serióznosť)? Keď som zadal do Googlu "práca v zahraničí", ukázalo mi napríklad stránku eures.sk - skúšal si?

Súhlasím s tým, že zahraničie by som si aspoň nejako vymedzil, lebo šikovných ľudí síce potrebujú v Nemecku i Kanade, ale pre niekoho môže byť medzi týmito krajinami pomerne zásadný rozdiel.

Toto by som ti radil neriešiť online. S agentúrami je to risk čiže do toho by som nešiel. Nájdi si zabehnutú partiu ktorá pracuje takto vonku na turnusy. Je to niečo podobné ako agentúra čiže budeš pracovať za mierne nižšiu mzdu ale máš spoľahlivosť, dobré ubytovanie a samotnú prácu. Až potom neskôr ak ovládaš nemčinu alebo angličtinu tak môžeš sa osamostatniť a už budeš chodiť vonku pracovať sám za seba bez sprostredkovateľa. Jednoducho to chce vedieť jazyk, mať kontakty a skúsenosti/zručnosti to je celé.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru