Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může nás trenér nutit cvičit naboso?

Bosé nohy nejsou nic divného (v situaci, kdy jsou bosí i ostatní okolo, samozřejmě - na audienci u královny je formální oblečení mandatorní)

Že se dají kolečka uběhnout rychleji vám bude říkat i pokud byste trhaly světové rekordy (furt je můžete trhat ještě víc) - ono není účelem, abyste dorazily do cíle v nějakém čase, to by bylo nejlepší to vzít autem a ještě zkratkou, ale abyste se naučily běhat rychleji a tím obehrát protivníky.
A běhání naboso má přínos například v tom, že se člověk naučí mnohem lépe pokládat nohy a pracovat s terénem (právě proto, že jsou chodidla méně chráněná), což se pak velice zúročí při prudkých změnách směru a nestabilních polohách.
A s tím zvyknutím má pravdu, kdykoli jsem delší dobu chodil/běhal naboso, tak se chodidla časem přizpůsobila a zodolnila, kdykoli jsem na delší dobu přestal, tak zase zchoulostivěla.
Černé nohy potvrzuju, to jsem měl vžycky taky, nejen já, ale všichni. To je obecná záležitost.
Pálení a obolená chodidla časem přejde, pokud tak budeš běhat často a dost. My jsme takhle běhali několik kilometrů denně v terénu, po polňačkách i asfaltu a chodidla si vážně zvykla, že na konci to člověk ani nevnímal a nevadilo mu to, i když na začátku to bylo pro některé docela drsné. (Tak copak já, já tak klidně chodil i do školy, v zimě v létě, ale spousta dalších zvyklá nebyla.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny