Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Potrebujem Poradit

Zdravím vás nechcem vás obťažovať s mojím príbehom v danej chvíli je zcela irelevantní no potrebujem poradiť kde a ako kúpiť strelnú zbraň aspoň 9mm po prípade .45acp chcem sa zabiť no legálnou cestou to nepôjde nemám zbrojní preukaz a úprimne pomerne pochybujem o tom že by mi ho niekto zveril. Každopádne to znie úplne jebnute keďže neumieram a nemám sa zle ale už nedokážem ďalej bojovať sám zo sebou už roky, ach už roky nenávidím to čím som kým som sa stal už sa nedokážem na seba ani pozrieť do zrkadla a aj keď viem že mnohí zvádzajú boj sami zo sebou či skôr zo svojím vnútorným já tak ja už nemôžem nebudem do detailu popisovať svoj príbeh len viem jedno už chcem koniec a konečne pokoj. A tak chcem vedieť kde zohnať zbraň aktuálne bývam v česku neďaleko Brna tak 20 KM plus mínus stačilo by mi poradiť ako sa zorientovať povedzme na Dark Webe kedže nie som pedofil ani Číňan tak som Dark Web naozaj nepotreboval nikdy navštíviť a tak sa logicky púšťam do niečoho v čom neviem chodiť alebo neviete o niekom kto by mi dokázal zohnať zbraň asi som magor ale moja Matka nie je drogový díler takže tak a kamarátov nemám vlastne som za chvíľu 21 Ročná ľudská troska takže tak. No ale na záhrade mám pekné miesto kde v lete budem kopať svoj vlastný hrob ideálne keď bude pršať pôda bude vlhká takže si tak moc nezamakám každopádne budem rád za pomoc a poznámky si nechajte pre seba alebo vlastne ma kľudne skritizujte je mi to jedno.

Poradit nepotřebuješ, potřebuješ se léčit. A to tady bohužel neumíme. (host)

Předmět Autor Datum
Pomáhat se sebevraždou ti tu nikdo nebude. Jestli máš problémy, navštiv co nejdříve doktory, nějaké… nový
Karel04 26.01.2023 08:49
Karel04
Asi máš pravdu ten názov je vážne neoriginálny ale vlastne ja už ani neviem čo je to fantázia posled… nový
ŽemlaObecná 26.01.2023 09:19
ŽemlaObecná
Pokud nejsi nějaký troll, co se nudí a ty problémy opravdu máš, tak to sám nevyřešíš, zajdi co nejdř… nový
Karel04 26.01.2023 09:38
Karel04
GLOBALAXS DE NOC; Hanauer Landstraße 302, Hessen; 60314, Frankfurt, Germany - je v německu, takže po… poslední
gilhad 26.01.2023 10:07
gilhad

Asi máš pravdu ten názov je vážne neoriginálny ale vlastne ja už ani neviem čo je to fantázia posledné roky myslím len na to ako sa konečne ukončím myslím že človek musí tak nejak už všetko vzdať aby sa dostal do bodu ako ja do bodu v ktorom už necítim takmer žiadny strach a ostatné emócie mi už nič nehovoria ale nevidím ani zmysel ďalej pokračovať čo ma ešte viac utvrdzuje v mojom presvedčení. Každopádne doktory sakra presne to by mi povedala väčšina ľudí a keby som im na to povedal že kľudne vybehnem na ulicu nahý bez studu tak by ma označili za psychicky chorého či emočne nestabilného jedinca ale má čokoľvek vôbec zmysel a kto určil čo je správne a čo je zlé niekoho zabiť určite áno ale pokiaľ chce niekto zomrieť mali by sme mu pomôcť je to ako zo zvieraťom ktoré sa chytí do pasce a trápi sa predsa ho nenecháme pomaly umierať že. No neverím v žiadneho Boha ani jeho opak a pokiaľ tam niekde nejakí Boh je tak je môj nepriateľ číslo jedna a je mi jedno či to je nejakí trilión ročný dedo alebo vyspelá civilizácia ktorá si hrá na Boha ja som sa na tento svet nepýtal a úprimne aj keď viem že to nikto tak to nič nemení na tom že neznášam ľudí život tento vesmír v ktorom nie je žiadna sloboda som už len ako zviera ktoré vypustia z klietky a prikážu mu žer a trhaj nemám žiadny kontrolu som len zviera obklopené ostatnými zvieratami ktoré si myslia že sú niečo viac. My sme predsa ľudia jediné čo ma v tej chvíli napadá je sakra nehovor takže čím sa líšiš od tých zvierat sereš ovšem prdíš rovnež a x dalších vecí bez výnimky ktoré robia zvieratá denne robia ľudia tiež ale aj tak majú tú drzosť o sebe tvrdiť že sú niečo viac či už vyvolený Bohom alebo na vrchole potravinového reťazca hmm chcel by som vidieť čo by títo ľudia robili keby ich zavreli bez zbrane do klietky z levom už zrazu nie je na vrchole v skratke áno nenávidím tento svet v ktorom som sa narodil ako zviera s až príliš vyvinutým mozgom tým zvieratám ktoré o sebe ani nevedia musí byť ale skvele nemusia riešiť také sračky ako ja ach. Ale aby som to ukončil som Nihilista s pomerne veľkými črtmi Mizantropa a môj problém je neriešiteľní pretože jediný kto ho môže vyriešiť som ja sám a to nedokážem stejne ako nedokážem pohnúť mysľou s pohárom vody a bohužiaľ si ho nemôžem načapovať priamo do huby ale to je asi tak všetko, a vlastne neviem čo tu robím čakám na zázrak ale zbraň mi asi z neba nepadne priamo do náručia ach ach.

Pokud nejsi nějaký troll, co se nudí a ty problémy opravdu máš, tak to sám nevyřešíš, zajdi co nejdřív do nějaké psychiatrické ordinace. Doktoři se ti určitě smát nebudou a jen oni ví, co by ti pomohlo. Nic není tak zlé, jak se třeba teď zdá, určitě bude líp. Nějaké zmínky o shánění zbraní či kopání hrobů ale už raději nikam nepiš. Protože se brzy najde někdo, kdo tě nahlásí jako osobu ve vážném nebezpečí a začnou tě hledat. A i když používáš VPN, tak tě najdou a odvezou na léčení rovnou. Čili ke tvým problémům přibyde ještě strach a nedůvěra v okolí. Takže to začni řešit sám a hned, nějaký zázrak sám nepřijde. Tak hodně štěstí.

GLOBALAXS DE NOC; Hanauer Landstraße 302, Hessen; 60314, Frankfurt, Germany - je v německu, takže pokud se policajti ofiko zeptají, tak jím tvojí skutečnou IP vydají obratem ruky ...

Zbraň na papíry podle Zákona o zbraních bez papírů jen tak neseženeš, zvlášť ne na takhle veřejném a otevřeném portálu. Současné znění je například na http://zbranekvalitne.cz/legislativa/119/2002 .

Na vrcholu potravního řetězce prokazatelně jsme, protože žereme libovolná zvířata, která si zamanem, lovíme opět libovolná zvířeta, která si zamanem a žádné zvíře nás běžně neloví a nežere (individuální výjimky - jako když někdo v ZOO vleze ke lvovi do klece a pošťuchuje ho tam a je následně pokousán - se nepočítají). A jsme tam, protože jsme schopni se zorganizovat, vyrábět účinné zbraně ve velkém a efektivně je používat a žádný jiný živočišný druh se nic ani vzdáleně podobného nezmohl.

Úspěšně se zasebevraždit není nijak složité, pokud je k tomu člověk opravdu odhodlán. Pokud ale hledá výmluvy a ne způsoby, tak to nemyslí tak úplně doopravdy a pak je mnohem lepší, když navštíví doktora, který mu pomůže. (Jo, mám známé, kteří, když jsou dole, tak melou podobné kraviny a když doladili a dodržují medikaci, tak jsou normální, s chutí do života a dělají spoustu zajímavých věcí.)

Zpět do poradny Nahoru