Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno bicykel CTM Zephyr vs Rambler

Môžeš dať hlas na tej stránke s tou petíciou https://www.peticie.com/peticia_za_trvale_vyatie_vozidiel_kategorie_l1e_z_povinnosti_prihlasenia_do_evidencie_vozidiel a vlastne každý kto to tu bude čítať. Čím viac ľudí bude protestovať proti tomu nezmyslu tým lepšie.

Presne ako píšeš, za ideálnych podmienok keď fúka veľmi slabý vietor respektíve bezvetrie dokáže aj obyčajný náhodný netrénovaný cyklista dosiahnuť na dnešnom bicykli oveľa vyššie rýchlosti. 25km/h limit pre ebike musela vymyslieť parta ľudí čo na bicykli sedeli naposledy za amerických letov na mesiac. Napríklad obyčajný cross bicykel za pár stoviek a vpohode to ide 30km/h alebo aj 40km/h. Nechodil som nikdy na cestnom ale predpokladám že nejaký cestný alebo XC bicykel + 29" kolesá a poriadny prevod a nečudoval by som sa rýchlosti ďaleko prevyšujúcu rýchlosť toho 6kW SURRON ebike.

2x vyššia rýchlosť a dojazd nemyslíš toto? ZERO FXS - https://zeromotorcycles.com/model/zero-fxs lenže to už pripomína plnohodnotnú motorku. SURRON je takpovediac nabušený zjazdový bicykel :-)
Viem že bol ZERO FXS oveľa lacnejší pred krízou. Dojazd a rýchlosť to má krásnu len je to už 2,5x ťažšia mašina. Ak by bol ale za dobrú cenu...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny