Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno bicykel CTM Zephyr vs Rambler

Veľká vďaka za vysvetlenie! Takže tento čínsky CP https://aliexpress.com/item/1005005058572238.html síce vie aj samostatne zobrazovať rýchlosť ale bude to nepresné. Môžem to prípadne risknúť a objednať na etapy. Najprv hlavný CP modul na riadidlá a otestujem ako bude vedieť zobrazovať rýchlosť. Keď to bude zle tak doobjednám ten senzor C3 https://vi.aliexpress.com/item/1005004987538573.html V oboch prípadoch je to cez 10€ čiže krásne doručenie do 15 dní.

Ten senzor je fyzicky jedno zariadenie a dá sa tam prepínať SPEED / CADENCE. Čiže ak dobre rozumiem na rýchlosť a montuje to niekam uprostred predného kolesa alebo pre kadenciu na kľuku. Zaujímavé pre mňa je fungovanie tohto celého pretože k tomu nie je taký ten magnet ako proti kus ale čisto je to jeden kus ktorý sa niekam s gumičkou pripevní a hotovo.

senzor C3 funguje podľa popisu takto:

Nová generácia snímačov nepoužíva magnetické snímače, ale integrovaný (gyroskopický) akcelerometer, ktorý spoľahlivo zaznamená každé otočenie kľukou.

Našiel som ešte informácie ako je to s meraním rýchlosti cez GPS:

The counter is very readable and quickly catches the GPS tip. Unfortunately, when you enter wooded areas, it loses the signal and the speed shows random data. It is worth buying the CYCPLUS C3 sensor then the indications are very accurate and continuous.

Tento názor som vyčítal z viacerých recenzií. Ešte to premyslím ale najlepšie zrejme bude kúpiť rovno M1+C3. Budem sa snažiť na to potom nezabudnúť a za pár týždňov sem potom postnem aký je výsledok.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny