Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sledování tv s manželkou

Ahoj, zajímalo by mě vás názor, jestli to jen moc hrotím, nebo by vám to taky vadilo:

moje manželka je ten typ člověka, který k životu televizi vůbec nepotřebuje, nekouká na ni a tedy ani nezná ani jednu filmovou hlášku, kouká max. na ordinaci/ulic a pod. když si chce jak ona říká, vypatlat po práci hlavu... Takže když já koukám na svoje filmy, tak ona si dělá něco jiného a naopak, já ji nekritizuju ty debilní seriály a ona nekritizuje moje sci-fi... Do teď vše ok, ale řekl jsem, že bychom se přeci jen mohli na něco společně podívat a tak navrhla seriál krok za krokem - v pohodě, alespoň něco a já se u toho taky odreaguju. Problém je, že zrovna tento seriál viděla komplet oproti mě a vše zná nazpaměť, takže když spolu ležíme před tv, tak já koukám a ona vedle mě hraje karty na mobilu a jedním uchem/okem vnímá děj a občas se usměje... Dnes jsem jí vzal alespoň za ruku a prý že tu ruku potřebuje k hraní, tak jsem po skončení dílu tv vypnul a šel jsem si dělat svojí práci... a zajímalo by mě, jestli by vám to taky vadilo, nebo to moc řeším?

Zkusil jsem se s ní koukat i na film kdysi, ale ona je ten typ člověka, který musí vnímat na 100% když to vidí poprvé a nesmí se ani mluvit/komentovat, takže když se zeptám, jestli chce přinýst třeba pití, tak to pak vrátí o 10 sekund zpět... Takže na film už raději s ní ani nekoukám :-)

Jinak je vše fajn, jen ta nekompatibilita u TV...

Předmět Autor Datum
Jak dlouho seš ženat?:-) Já se málo kdy na něčem s manželkou shodnu. Můj otec před rokem 1990 si šel…
nerady 04.08.2023 22:02
nerady
Proč k TV proboha potřebuješ někoho dalšího, koho to nezajímá. Zaděláváš si na problém.
Kyncl 05.08.2023 10:24
Kyncl
Společné sledování filmů/serošů je hodně přeceňovaný pokud to není něco o co máte oba zájem co jste… poslední
DoesItMatter 06.08.2023 21:15
DoesItMatter

Jak dlouho seš ženat?:-) Já se málo kdy na něčem s manželkou shodnu. Můj otec před rokem 1990 si šel radši vykládat pasiáns. Největší problém jsem měl když jsem před rokem 1990 bydlel s manželkou v garsonce. Jediná místnost k "úniku" byl záchod společný s koupelnou.:-D

Společné sledování filmů/serošů je hodně přeceňovaný
pokud to není něco o co máte oba zájem co jste třeba ještě neviděli tak OK
ale většinou jen ten jeden toleruje to co se líbí tomu druhému, vykašli si na to a hledejte jiné společné aktivity

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru