Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nové kolo 10 až 15 tisíc max

To sa mi zda na popis tvojho jazdenia uz dost overkill;o).
Nosnost je tam 110kg inak, ale to som uz spominal, ze to budes mat u kazdeho vyrobcu, ze pre seba nezozenies papierovo nic vhodne.
Na cestu celopero...zbytocna investicia, pozeraj radsej za podobne peniaze hardtail. Navyse chcel si nieco, co najmenej narocne na udrzbu a zadnym pruzenim si pridavas dasliu vec, co sa moze pokazi, alebo ju musis servisovat + je to vaha navyse.
Na druhej strane, ale cena za celoodpruzeny bike s karbonovou kostrou je velmi dobra, vyrobca evidentne setril na brzdach, tie vidlice tiez nepoznam a zvlastne je, ze podla popisu narval 27.5 plaste na 29" rafik;o).
Mozno keby ta jazdenie chyti a casom v lese narazis na limity toho biku len vymenis co potrebujes a budes mat dobry bike.
Pozri tu sme riesili podobnu otazku ako tvoju a myslim, ze chalan je s novym bikom spokojny.
https://zivot.poradna.net/questions/3182970-bicykel-ctm-zephyr-vs-rambler
Este k Save...nasiel som aj takyto clanok, kde sa pise.

Alza prináša už dlhodobo široké portfólium produktov, medzi ktorými nechýba ani kategória šport a teda konkrétne bicykel Sava….Áno cenovka je príjemná, no nový karbónový bike za 800€ pravdepodobne nebude tou správnou voľbou. Aj keď my sme konkrétne s testovanými modelmi nemali extra problémy, užívateľské recenzie nie sú veľmi prívetivé. Preto tieto bicykle odporúčať nebudeme, no ak už zvažujete kúpu neberte najlacnejší model, ale siahnite po zlatej strednej ceste

alebo

Čo sa výbavy týka, bicykel SAVA osádza svoje bicykle značkou shimano, pri lacnejších MTB bajkoch sú používajú prevažne no name vidlice. Taktiež veľkým deficitom bicyklov SAVA je chýbajúci autorizovaný servis.[quote]
pripadne
[quote]Za túto cenu ale dostanete iba komponenty nižšej kategórie, nekvalitné doplnky a karbónový rám. Spotrebitelia uvádzajú nekvalitné spracovanie takmer všetkého, čo sa na bajku nachádza (odpadávajúce kľuky, nefunkčné radenie, neúčinné brzdy, poškodenia rámu…).

Je to clanok z 2021, ale myslim, ze vzhladom na cenu sa toho moc nezmenilo. Pozri si radsej nove recenzie ohladom vyrobcu.

Mozno si radsej vyber lokalneho CZ vyrobcu so sietou autorizovanych servisov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny