Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je možné si zaplatit kurzy v autoškole JEN na cvičišti i bez přihlášení se ke standardní autoškole ?

Dobrý den

Nemám řidičák, plánuju si ho udělat až někdy v dubnu příštího roku asi (začnu tedy na začátku dubna 2024).

Neumím řídit auto zatím. Chci se zeptat, jestli i tak je možné si už ted zaplatit CISTE jen jízdy na autocvičišti, abych se prostě "naučil" řídit auto jakž takž, abych se prostě projel na autocvičišti, zbavil se "respektu", který z toho mám a věděl co mě čeká v tom dubnu... Aniž bych se přihlašoval (zatím) k regulérní autoškole (teorie, jízdy na autocvičisti, jízdy v reálu a pak zkoušky)... Prostě si jen zaplatit jízdy na autocvičišti... Jde to u nějaké autoškoly vůbec..? (předpokládám že spíše ne...)

(V podstatě je to obdoba toho že si zajedu s kámošem někde na polní cestu a on mě nechá řídit a učit se na polní cestě; jen místo kámoše a polní cesty je instruktor a čistě jen autocvičiště)... Existuje taková možnost...?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pár kilometrů mám najeto, ale jen s manuální převodovkou. Onehdy si známý kupoval nové auto s automa… poslední
Yarda 17.11.2023 07:57
Yarda

Pár kilometrů mám najeto, ale jen s manuální převodovkou. Onehdy si známý kupoval nové auto s automatickou převodovkou, předpokládal jsem, že by mne mohl poprosit, abych pro něj jel s ním (nestalo se to), tak jsem si chtěl koupit kondiční jízdu s takovým autem. V jedné autoškole mi řekli, že by mne to stálo asi 800Kč, ale že jsou dost vytíženi, tak by to nebylo hned.

BTW: Co ti brání se do autoškoly přihlásit hned a domluvit se kdy chceš začít, aby ti rezervovali termín (údajně se předpokládá, že co budou moci vlézt za volant i sedmnáctiletí, tak bude v autoškolách nával) a přitom se tam zeptat?
:beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru