Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem s pritelkini uz 4 roky bez sexu

sem s pritelkini uz 4 roky ale zatím žádnej sex, vyhyba se tomu. neni ani verici a kdyz ji drazdim rukou tak je vzrusena a staci ji to. este sex nemnela tak to chapu ale ja uz to mam fakt problem vydrzet a nevim co delam spatne. nechci zas na ni moc tlacit kdyz nechce. ja uz mam 30 let a ona 23.

loading...
Předmět Autor Datum
Tak se ji zeptej proc nechce. Treba ma strach ze prijde o panenstvi, strach z prvniho sexu, nejaky t…
HPET 05.07.2024 15:53
HPET
Souhlas, jen ta IP je Slovak Telekom, ne Kanada.:-) poslední
Karel04 05.07.2024 16:25
Karel04
Tak ju ošukaj až bude spať.... vtedy ti odporovať nebude. Ne vážne, neviem čo tu chceš počuť za rad…
Ale 05.07.2024 16:08
Ale

Tak se ji zeptej proc nechce.
Treba ma strach ze prijde o panenstvi, strach z prvniho sexu, nejaky traumaticky zazitek z detsvi, pricin muze by desitka.
Zpravidla, a myslim ze si, ze nejlepsi cesta je diskuze nebo koralka.

ale ja uz to mam fakt problem vydrzet a nevim co delam spatne.

Zase priblblej dotaz proxy IP uzivatelu "mamimka me chytla u toho jak si saham na sulinka", "je mi 13 a rano sem se vzbudil a mam neco lepkaveho na trenyrkach" a podobne viz zdejsi dotazy tak ji ho strc do prdele nebo si najdi nekoho jineho.
Jasny, necha se vyprstit ale vylizat nebo jine hratky ne jo ? To ji tam 4 roky strkas prst a ani jednou ti nesahla za slipy jo, to u toho stojis s ptakem pod gumou jak debil ? Kolik ti je ?

Ok myselte si co chcete, jsem hrubian ale ne hlupak, zase mi nerikejte ze 30 letej typos schovanej za Kanadskou IP jde na poradnu po 4 letech vztahu "klepe do klavesnice s nadrzenym prstem" resit toto, navic napsat 2x posobe pritelkini je jako drsny i na hovado ktere pise cesky jak ja, konopek nema vic jak 10.
To ti sezere tak jedine nejaky mistni panic.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...