Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Môj Život Stratil Zmysel

Zdravím všetkých ani neviem kde začať asi u môjho problému už dlhšiu dobu (niekoľko rokov) trpím závislostou ktorej sa nemôžem zbaviť vždy ma nakoniec doženie už som sa dostal do bodu kedy sa plánujem zavesiť na záhrade a už neviem čo ma ešte drží pri živote. Som hráč veľký hráč bohužiaľ poslednú dobu mám tak povediac pravú ruku kompletne dead (pravdepodobne syndróm karpálneho tunela) trpne mi a takmer ju nedokážem použiť takže už ani nemôžem hrať videohry čo bol môj jediný únik pred touto nechutnou realitou. Najvac choré je že teraz sedím a v nohaviciach mám nasraté doslova už mi je to jedno kadím si do nohavíc močím a kadím (vylučujem) po celej izbe a v tom nachádzam jediné potešenie no nie je to zvrátené a úbohé presne takto sa cítim už roky. Nemôcť poraziť svoju závislosť toľko rokov ma dohnalo až do bodu kedy by opis môjho stavu ako troska bol tak povediac nedostatočný som kompletne na dne bojujúc sám zo sebou vždy nakoniec prehrám asi mi bolo súdené byť troskou bez sebakontroly a sebaovládania som vlastne ako taký robot keď sa nad tým zamyslím. A už ma to vážne nebaví ani neviem prečo to sem píšem už tak 2 roky uvažujem o samovražde a po neúspešnom pokuse som si uvedomil že bol neúspešný len kvôli mojej otravnej rodine ktorá my už lezie na nervy ako všetci ľudia (hold niekomu nevysvetlíš že trpíš). Takže serem na nich a na všetkých proste sa zavesím a bude to ešte si to detailne naštudujem nech je to čo najrýchlejšie, a pre tých ktorý by mi tvrdili že život stojí za to úprimňe nie predstavte si že trpíte roky a každí deň sa budíte zo znechutením zo samého seba nedokážete si už vôbec užiť veci ktoré vás bavily a jediné čo vás baví je jesť a vylučovať každí deň nenávidím a preklínam dátum svojho narodenia tak sa cítim. A keci o psychyatroch psychoterapeutoch atď si ušetrite čo mu asi tak zdelím za informáciu som slaboch bez sebakontroly čo mi poradíte pán doktor LOL, proste to je zbytočné sám som nedokázal zvítaziť takže na čo tu ešte som len zbytočne dýcham vzduch a zaťažujem planétu je na čase odísť na onen svet.

Předmět Autor Datum
AI rozbor textu: Autor textu trpí vážnou závislosťou od hazardných hier, ktorá mu výrazne zhoršila… poslední
Jan Fiala 03.08.2024 08:23
Jan Fiala

AI rozbor textu:

Autor textu trpí vážnou závislosťou od hazardných hier, ktorá mu výrazne zhoršila kvalitu života. Jeho závislosť ho doviedla do stavu úplnej psychickej a fyzickej devastácie. Okrem toho, že stratil kontrolu nad svojím životom, má problémy s fyzickým zdravím (syndróm karpálneho tunela).
Cíti sa bezmocný a bez nádeje. Jeho závislosť ho izolovala od spoločnosti a spôsobuje mu hlboké utrpenie. V minulosti už pokúsil o samovraždu a momentálne vážne zvažuje ďalší pokus.
Autor je presvedčený, že jeho problém je neriešiteľný. Odmieta odbornú pomoc a považuje svoj stav za bezvýchodiskové.

Kľúčové body:
* Závislosť od hazardných hier
* Psychická a fyzická devastácia
* Izolacia od spoločnosti
* Bezmocnosť a beznádej
* Sebapoškodzovanie a myšlienky na samovraždu
* Odmietanie pomoci

Autor textu je v zúfalej situácii a potrebuje okamžitú odbornú pomoc.

Kontakty na pomoc:
* Imunita: 0800 100 888
* Linka dôvery pre deti a mládež: 116 111
* Krízová linka: 159
Je dôležité si uvedomiť, že nie ste sami a že existuje nádej na zmenu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru