Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prasklý retenční fixační drátek po rovnátkách-dentální hygiena

Dobrý den,

jak už jsem napsala v předmětu, byla jsem včera poprvé na dentální hygieně (nemám problém se zubním kamenem a tudíž jsem u bývalého zubaře nemusela řešit) jenže ted mám nového zubaře samozřejmě ze zahraničí a ten vyžaduje dentální hygienu. Tu dělají ve stejné ordinaci tak jsem se objednala. Jenže zubařka taky ze zahraničí, musela za každou cenu vyčistit i prostor u fixního drátku retaineru po rovnátkách a drátek prasknul. Provizorně to tedy zalepila, ale když jsem se jí ptala, proč to tam čistila, tak mi odpověděla, že prostě musela. Jenže nové nalepení bude stát cca 4,5 tisíce.

Jsem z toho zoufalá protože ten drátek drží už 10 let.
Ještě doplním, říkala mi že to lepidlo už nedrželo, ale že ten drátek je prasklý jsem zjistila až doma u zrcadla.

Mám/můžu to nějak řešit, ztěžovat nebo chtít náhradu, já opravdu nevím.

Jak to mám zalepené, tak mi to vadí při mluvení a higiena v tom místě je taky dost omezená. Mám tam takový hrb z lepidla.

Ještě k té dentální hygieně, silou rvala zubní nit mezi zuby a celkově nebyla asi moc pečlivá, protože měla za 25 minut hotovo. Věkově tak 24 let více ne. Příště pujdu rozhodně jinam. Škoda jen že jsem to nevěděla dříve.

Prosím o radu.

Moc děkuji

Předmět Autor Datum
Reklamuj jako cokoliv jiného a v případě nedobytnosti si stěžuj na České stomatologické komoře. poslední
Kyncl 16.08.2024 14:51
Kyncl

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru