Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Postižení není vlastnost

A co třeba "Zvukotěsný Kráťa"? Dehonestující? Nebo přesně vystihující technický termín...? Pokud máš jenom tyto starosti (samozřejmě ještě "boj za uprchlíky"), tak si myslím, že jsme na tom s tou "socializací společnosti" setsakra dobře.

Jistý pan Krása, byť je na vozíčku (nevím jak "korektně" bych to měl napsat, aby nebyl zasažen tvůj outlocit, možná "využívající kompenzační pomůcku - vozík pro lidi, s postižením pohybu"?), tak duševně skákal dva metry vysoko, když diskutující v jednom pořadu řekl "sociální dávky" s tím, že podle Krásy to nejsou dávky ale "kompenzace společnosti za to, že jsme postižení", takže jsem se dověděl, že za tvé (jak je to tedy správně neurážlivě?) postižení sluchu (?) mohu částečně i já... :-D

P.S. Neber to tak, že se vysmívám tvému hendikepu, ale v poslední době mi připadá, že čím dál víc lidí řeší takové hovna, že mi z toho jde hlava kolem. To už není ani "korektnost", ani "hyperkorektnost", to už je imho nějaká forma sociální debility (možná postižení)!
V médiích se nesmí říct, že na sídlišti Chánov tu a tu trestnou činnost páchali cikáňata, ale pouze "tamní děti", protože by to podporovalo "rasové stereotypy", v Belgii nebo kde jacísi, na hlavu nemocní, ocasy z galerie chtějí přejmenovat historická díla jako "Malá černoška" nebo "Mohamedán", protože jsou podle nich urážlivá a ty a Krása máte jedinou starost, abychom mluvili tak, jak vy chcete... Napadá mě snad jen, že svět se v prdel obrací... :x:

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články