Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zhubnout?

Já dávám takové upravené sacharidové vlny nebo něco na ten způsob pravidelně. Doporučení na to jsem našel na internetu a je to opravdu jediná rychlá dieta, která u mě funguje.

Každý den na oběd 100g rýže a 220g(cca 2x vaše váha u mě tedy 110x2 = 220) kuřecího masa(prs) NESOLIT. Zbytek dne, tj ráno/večer jsem jedl jen rajčata/papriku, každý třetí den to bylo na oběd tuším 300g rýže a 220g masa(Tady už jsem solil, protože takové množství jídla se nedalo sníst nesolené.) + přes den ty rajčata a papriku.

Držel jsem tuto stravu 20dní, bylo to zrovna přes Vánoce kdy jsem na štědrovečerní večeři měl na talíři krásné 4 rajčata :D. Na Silvestr to stejné, ani chlebíček.
Věřte nevěřte za 20 dní jsem zhubl 22kg měl jsem na začátku 110kg měřím 200cm takže jsem tlustě při 110kg nevypadal, ale prostě se necítím dobře. Tuku ubylo hlavně na břichu, stehnách. Pohyb za celou tu dobu nulový pracuji jako řidič MKD.

Jím ale zbytek času jako hulvát, takže jednou za 2 roky se vždy dostanu zpět na 110kg tak se obětuju a držím zas tuto dietu 20 dní, abych se zpět dostal na dobrou váhu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny